Mysigt

Jag hittade några mysiga bilder från gårdagen. Vi var som sagt och åt på helt enkelt, vilket var jätte gott och jätte mysigt!
Jag gick in på min kära emma schades facebook och hittade en härlig bild på henne, mig och jessica!
Tack för kvällen!

fanny, jessica, jag och emma

Jessica och jag


Söndag

Hej bloggen, jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit idag, men jag har inte hunnit. Jag vaknade kvart i två och hoppade iväg in i köket där det låg en lapp från mamma på köksbordet där det stod, jag är och fikar med carita på stan,ring. Då ringde jag upp henne på engång och hon frågade om jag vela komma ner på stan och göra dom sällskap och visst vela jag göra det så här på första advent och skyltsöndag, så jag kasta på mig kläder och gick snabbt till bussen där jag stötte på othilia, trevligt! Sen var jag nere på stan en sväng med mamma och vi hade det mysigt, Så nu har jag precis kommit hem och nu är det dags för plugg, men jag ska även försöka att hinna med att träffa min underbara jessica!
Imorgon är det skola igen, vilket innebär att det är Måndag.
Nu ska jag dricka glögg medans jag konsentrerar mig på småföretagande plugg,fy...
hoppas att ni alla har haft en bra dag och får en fortsatt bra och mysig första advent!
jag skirver igen senare.
Många varma kramar BRITTA

Hemma

Hej alla glada!

Jag har precis kommit hem från vendela. Vi var först ute och åt på helt enkelt vilket var super mysigt och super gott, bra männsikor och en väldigt snygg bartender! haha...
När vi var klara med det så gick vi ut för att ta bussen hem till henne, dock var det tre tjejer som gick, men eftersom att jag har mina förbannade kryckor fick jag åka buss den lilla sträckan som var.

Det var även väldigt roligt att träffa på dig, jag blir glad när jag ser dig.

Sen kom vi hem till Vendela där det väntade god tårta och vi började genast att hugga in, även fast vi alla var mätta efter den goda maten vi åt.

Sen gick tiden och alla tjejorna blev sugen på fest och de åkte iväg till andersberg, tror jag att dom hamna, men jag kände att jag inte kunde följa med apropå min förbannade fot. Men det lilla jag hann vara med på var väldigt trevligt.
Så ungefär så har min lördags kväll sett ut, lugn och skön men jag har ändå vart ute och gjort något! jag tror det kan vara bra än att jag sitter hemma och bara väntar på att det ska bli bättre? jag tror inte att foten läker fortare för det?

Imorgon är det söndag vilket innebär att jag ska börja med att plugga en hel del, jag har tre prov denna kommande vecka. Men sen tror jag att jag också ska höra om jessica vill hitta på något.
Ha en fortsatt bra kväll!

KRAM BRITTA

Haha emma, vendela och jag!


Lördag

Hej bloggen.
Idag har jag inte hunnit skriva någonting. Jag blev hämtad av hasse tidigt imorse som skjussade hem mig till strömsbro för att jag skulle hinna göra mig iordning innan vi skulle dra oss iväg för dop i strömsbro kyrka. Det var ett väldigt fint dop, efter det åkte vi på dop fika.
Nu är jag hemma och gör mig ännu en gång iordning för att klockan 6 träffa tjejerna och födelsedags barnet på helt enkelt, för att äta mat och sedan dra oss hem till vendela för fika. Det kommer att bli en kanon kväll! Trevligt!
Nu ska jag sätta på mig min klänning jag ska ha på mig ikväll, dagen till ära! grattis älskade vän!
Hoppas ni alla kommer att få en toppen lördag!
många kramar BRITTA

god kväll

God kväll allihopa! idag har jag inte hunnit med att skriva så mycket, dock har jag haft en väldigt bra dag. Jag var i skolan hela dagen, till ungefär halv 4 då vi slutade, då blev jag hämtad av mamma som skjussade mig till affären där jag mötte upp min pappa för att handla mat till mig och lill kotten. Vi åkte sedan hem till pappa i sätra, där min otroligt söta lilla syster Tilda väntade på mig. Vi har kollat på bollibompa och andra bra program på barn kanalen, sen börja mitt bästa idol och då blev hon genast trött och vela sova, så i pausen gick jag upp med lillen och bäddade ner henne i det sköna och nu sover hon, hon är så fruktansvärt söt tilda. Så nu sitter jag här och väntar på att röstningen ska bli klar då programet startar igen 22.25, jag tycker alice och robin har vart suveränt duktiga ikväll! jag håller fortfarande tummarna för alice
Kevin är också kanon bra! vilken röst!
Imorgon är det lördag vilket innbär att min vän vendela fyller 16 år, ett stort grattis till dig! jag hoppas att du kommer få en underbar dag. jag älskar dig!
imorgon ska jag även hinna med att gå på dop,köpa present till V och förhoppningsvis fira henne!
Jag hoppas också att min fot kommer att bli bättre och bättre för varje dag, ajg håller tummarna för det!
Hoppas ni får en fortsatt toppen fredags kväll!
Många kramar Britta Strandberg

Fredag

hej bloggen!
Idag är det härliga fredag och jag sitter i skolan och har rast, jag väntar på mina vänner som är på konsum och handlar lite granna till våran långa lektion som väntar, projekt i fyra timmar. Då behöver vi jul must och gotta.
Jag vaknade tidigt idag av att det värkte i foten så jag gick upp och tog smärt stillande och det blev genast bättre, sen senare runt kvart över 8 tiden kom min kära pappa och hämta mig och skjussa mig till skolan.
Nu väntar jag bara på att dagen ska gå så jag får åka hem till min lilla syster och någolunda ta hand om henne, så bra jag bara kan. Vi ska ha fredagsmys!

Ha en fortsatt bra fredag, hoppas att ni alla får en kanon kväll och helg!
Jag skriver igen senare. Många kramar BRITTA


Trött

hej bloggen

Jag har vart hemma ända sen jag kom hem, skönt, jag har ätit god mat med mamma, kikat på film och ätit godis.
Jag ska försöka att hoppa in i duschen och sen ska jag sova, jag behöver mycket sömn nu, jag blir slut i kroppen av detta.
Imorogn är den min absolutbästa dag, det är äntligen fredag igen! skönt. Jag ska sitta barn vakt åt min lilla syster Tilda, det ska bli mysigt och jag ser fram emot att bara ta det lugnt med henne en hel kväll, kolla på idol och spela spel, äta god mat, jag kan tyvärr inte göra mycket mer än det, men vi löser nog det utan problem!
Nu ska jag göra mig redo inför kvällen.
Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en underbar fredag imrogon!
Många kramar BRITTA

Jul stämning i HP1T

Hallå bloggen!
Jag sitter nu här fortsatt på näthandels lektionen , jag har både gos elin och gos caroline brevid mig som sjunger i mitt öra, hon sjunger dock väldigt fint så det har ingen större betydelse med fin jul sång i mitt öra.
Jag sitter och funderar på vad jag ska önska mig i jul klapp,jag tror att jag ska önska mig allt från naglar, kläder, pengar, presentkort, till nyårs klänning och en massa andra små saker. det ska bli så mysigt med jul! och det är inte långt kvar nu.
När jag kommer hem ska jag be mamma göra iordning glögg och köpa en massa godis och  så ska jag sitta i soffan framför en bra film.
Nu slutar jag om ungefär precis en timme. härligt! jag ska hoppa in i mitt andra klass rum och fråga nacy om vad som behövs göras.
KRAM BRITTA


Näthandel

Hej kära blogg. Jag kunde inte ta mig upp riktigt ordentligt imorse, därför blev det inte av att jag hann blogga. Men nu skriver jag en snabbis igen.

Jag sitter på nät handel A lektion med Nancy.
Idag har det var jobbigt för både foten och mina händer, jag måste ordna upp med någon typ av tyg på kryck-hand tagen.Jag har både ramlat i trappan ner från hissen och snubblat, haha jag blir galen! men hiss får jag åka i varje fall, vilket mina vänner uppskattar! mina kryckor är också poppis!
Nu ska jag lyssna på vad nacy har att säga.
Ha en fortsatt bra dag.
Jag skriver igen när jag är hemma.
KRAM BRITTA

Jag saknar dig syster Anna

God kväll bloggen!
Jag har nu kollat klart på bonde söker fru, jag tycker det är ett mysigt program. Innan det började, ringde min efterlängtade syster och hörde hur det var med mig, det var kul att höra av dig igen,jag saknar dig så otroligt! jag är så glad för din skull Anna, att det går så bra för dig! hoppas du kommer att få en bra flygning till Thailand på söndag, allt du vill göra klarar du av och gör det, det inspererar mig!


ka jag dra mig till sängs och försöka sova hela natten, innan det ska jag ta smärt stillande, min fot är som en jätte balong, urk!
Sov så gott!
KRAM BRITTA


Lussebullar, glögg och bryten tå

Hej igen bloggen
Jag sitter nu och fikar med min mamma som har stått och bakat lussebullar och gjort glögg, det är mysigt, men det gör förbannat ont i min fot, men en mysig stämning har vi iallafall här i huset nu trots allt.
Imorgon ska jag försöka att ta mig till skolan, jag känner att jag är tvungen eftersom att jag både har prov och lucia träning. Så vi får se hur det går när jag ska in med kryckor i bussen, i skolan kommer jag att få åka hiss vilket ska bli skönt! haha sen tror jag även att mina klass kompisar gläds till det och kommer gärna att vilja åka med mig upp till femte våningen.
Jag ska försöka att ta mig in i duschen nu, vi får se hur det går, jag ska ta in en stol jag kan sitta på och så får jag ha en påse på foten så att inte lindningen blir blöt och går upp.
Jag ska även bänka mig framför tvn, då bonde söker fru börjar klockan 8, då ska jag ta en till kopp glögg och ett glas jul must och bara mysa.
Ha en fortsatt bra onsdag.
KRAM BRITTA

Jag är så ledsen

Ja vad ska jag säga?
Varför jag inte skrev igår kväll var för att jag lära åka upp till akuten med foten, jag fick en ny tid som var imorse och det visade sig att min tå är bryten, vilket betyder att jag inte kan vara med i showen på spegeln, jag är så fruktansvärt ledsen, ledsen, ledsen,vad mer ska jag säga?
Hoppas att ni alla andra har haft och får en kanon dag!
Nu ska jag hoppa in i köket med mina otroligt obekväma kryckor!!
vi hörs sen
kram från BRITTA

Det som inte får hända, händer

Hej kära blogg.
Jag kom precis hem från träningen som var väldigt rolig, jag var fullt uppe i en dans och plötsligt hoppade jag på fram sidan av mina tår och nu kan jag inte gå på min högra fot, så nu håller vi tummarna på att det bara är en stukning och inte en spricka, om det inte blir bättre under kvällen tills imorgon måste jag söka upp läkare och se efter att inget är fel. Jag blir så fruktansvärt arg! nu när det snart är show och det är stressigt m.m men som sagt håller vi tummarna på att jag kommer kunna gå imorgon!
Det gör såå ont! jag blir galen
Men hoppas att ni haft en underbar tisidag.
Vi hörs senare.
KRAM BRITTA

Godmorgon

Godmorgon bloggen!
jag har dragit mig upp ur sängen i god tid idag,jag har duschat och fixat till mig,  jag har klätt på mig kläder vilket blev tights och en tunika. Jag är faktiskt klar redan bara att jag ska borsta tänderna innan jag drar mig ut i det kalla, till bussen för att åka till skolan, På skolan står bussen som ska ta oss till dragon gate  och väntar klockan halv nio, så jag har lite snålt med tid, men jag hoppas att jag kommer att hinna, vilket jag förmodligen gör, men man vet aldirg med bussarna nu när det börjar bli vinter och snö, igår kom bussen till exempel kanske 7-8 minuter försent till strömsbro.
Jaja, jag skrivfer igen under dagen!
Ha en toppen dag allihopa.
KRAM BRITTA

Jag och amanda

hemma

Hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en mysig kväll hos jessica, vi åkte först ner på stan för att fika, men när vi var i stan så ändrade oss och blev mer sugna på att åka hem och kika på tv istället, så vi tog bussen till ica i sätra där vi handlade lite gotta och sedan gick vidare hem till jessica, det var jätte roligt att se henne igen!
nu ska jag duscha och tvätta håret, skönt! sen ska jag fortsätta att läsa min bok, och sen sova!
jag skriver igen imrogon om inte senare ikväll.
hoppas ni alla har haft en bra dag.
KRAM BRITTA


underbara Jessica

Hej igen bloggen!
Nu ska jag skynda mig att skriva lite snabbt, jag ska nämligen äntligen få åka till min underbara Jessica!
jag ska först åka hem till henne i sätra, sen ska vi bestämma tillsammans vad vi ska hitta på för något, det blir antagligen att vi kollar på någon mysig film eller en fika kanske?
Jag skriver igen senare.
hoppas ni får en fortsatt bra Måndag.
Många kramar britta

Nuskriver jag igen

Hejbloggen. förlåt att jag inte skrev imorse, men jag vaknade alldeles för sent och där med hann jag inte skriva innan jag lära snabbt dra mig till bussen.
Nu har jag dator kunskap, och ska klockan halv gå till råcklådanför att träffa talang tjejerna, kul! vi har även haft lucia träning tidigare idag, det var väldigt roligt, jag känner mig mer säker på mitt solo nu än vad jag gjorde innan träningen idag!
Hoppas ni haft en toppen dag! Jag skriverigen senare.Idag ska jag träffa underbara jessica förhoppningsvis,många kramar BRITTA

Färdig duschad

hej igen!
Nu är jag ny duschad och klar, det var härligt med en varm dusch! Nu sitter jag här med min gosiga morgon rock och funderar på om det är dags att börja läsa min engelska bok, den ska nämligen vara utläst inom kort, men jag ska försöka att läsa så mycket som möjligt idag och de kommande dagarna, så ska nog boken vara utläst innan veckan är slut.

Jag sitter inne på google och söker efter biljetter till idol igen, jag och tommy är sugna på att åka ner en till fredagsfinal och heja på Alice, så jag ska kolla vidare om jag hittar några biljetter till ett rimligt pris, för det är många hemsider som säljer biljetter för ca 500 kronor och det tänker inte vi beställa när vi vet att det finns biljetter för under 200 kronor.
Nu ska jag läsa bok, ta fram kläder att ha på mig imorgon,jag tror det blir jeans, vit skojrta, stövlar och en stor varm vinter jacka! jag ska också kolla på tv och sen försöka somna i tid.
God natt bloggen. jag skriver igen imorgon!
Många kramar britta

Hemma

Nu är jag hemma efter en lång men otroligt rolig träning! idag kände jag att varje dans vi dansade gick kanon bra och jag lärde mig massor!
Nu ska jag äta mat och duscha länge, för jag blev fryssen när jag gick från bussen hem.
Imorgon är det måndag igen och det innbär att en ny skol vecka börjar, gud så tiden går fort, det känns som om det är fredag och söndag varje dag. Jag hoppas att den kommande veckan går lika snabbt som den här gjorde, för nästa helg kommer att bli en kanon helg förhoppningsvis, underbara vendela fyller år och vi ska självklart fira henne, sen blir det även andra äventyr!
Hoppas att ni alla har haft en toppen helg och får en bra vecka.
Jag skriver igen senare.
Många kramar BRITTA

Vinter

Nu börjar klockan rinna iväg och snart ska jag åka iväg för att dansa, det ska som sagt bli väldigt roligt och jag ser fram emot det! Men jag har ingen större lust att  gå ut i detta väder, det snöar och snöar och snöar, men samtidigt jätte mysigt, jag hoppas det kommer bli mycket snö den här vintern, speciellt kring jul och nyår, det blir en härligare jul kännsla om snön får ligga kvar!
Nu ska jag klä på mig vinter jakan, hals duk och vantar för att åka.
Ha en fortsatt bra dag.
KRAM BRITTA


Söndag

Godmorgon bloggen.
Jag har precis vaknat och klivit upp, jag har sovit otroligt skönt i natt, härligt! jag fick sova ut ännu en till dag, det behövs när jag har helg, när jag annars i veckorna går upp runt mellan 6 och 7.
Idag ska jag ta det lugnt innan min fyra timmars träning börjar klockan 4. Det ska bli jätte roligt att få träna idag igen! det är inte långt kvar nu till showen och jag är riktigt peppad måste jag säga! det kommer vara så roligt när vi sitter några timmar innan showen ska börja och fixar oss tillsammans och köra två genrep m.m jag längtar som bara den!
Efter min träning idag ska jag höra med jessica om hon vill hitta på något, kanske kika på film eller något liknande, eftersom att nu var det alldeles för länge vi träffades.

Nu ska jag packa alla mina dans kläder, hoppas ni får en bra söndag i den kalla vintern!
KRAM BRITTA


Hemma kväll

Nu har John, Sofia och hennes mamma och pappa precis åkt hem, det var jätte mysigt att ha dom här ikväll. Det blev att jag stannade kvar hemma hela kvällen, det var bara mysigt att ta det lugnt och umgås.
Nu ska jag börja dra mig till sängs, men först tror jag att jag ska ta en snabb dusch för att värma mig, jag är som sagt fryssen hela tiden, så det ska jag göra innan jag lägger mig, sen ska jag även äta den goda maten igen haha, jag åt inte så mycket, jag tror jag var för hungrig då för att äta så jag blev mätt så snabbt så nu tror jag faktiskt att jag ska värma på lite igen efter en skön dusch så här på nattkröken.
Hoppas ni haft en toppen kväll!

jag skriver imrogon igen.
Många KRAMAR BRITTA

Lugnt och skönt.

Hej alla glada!
Vi har precis ätit god mat och efter rätt, det var gott!
Nu sitter vi och pratar och bara myser, jag funderar på om jag ska ta en lugn kväll eller om jag ska höra av mig till någon kompis kanske, det är riktigt skönt att bara vara hemma men samtidigt lite tråkigt på en lördag kväll.
Hoppas ni alla har haft en bra dag och kommer att ha en fortsatt bra kväll.
Vi hörs senare.
KRAM BRITTA


Jag saknar dig

Nu vill jag att min bästa Jessica  ska komma hem, nu har hon vart borta för länge. Men jag hoppas att du haft det kanon i stockholm och så klart blir det extra roligt att se dig i förhoppningsvis imorgon!

Ingenting planerat, skönt.

Nu börjar jag att bli riktigt hungrig, men fin främmandet kommer inte förns klockan 7, så jag får stå ut en stund till, men det är bara bra att jag är hungrig för då blir det extra gott!
Jag har fortfarande inte vart ut något idag, jag har vart väldigt slö, jag har bara legat i min säng och soffa och kikat på gamla filmer från dansen och olika uppträdanden jag gjort, det är väldigt roligt att ha kvar och kunna se!


Jag har fortfarande inte planerat något inför kvällen, så det visar sig, jag skriver igen senare.
Ha en fortsatt bra lördag, hoppas att ni får en kanon kväll.
KRAM BRITTA


15.21

Hej igen bloggen. jag har inte gjort någonting alls idag, men det är skönt att få ta det lugnt när man kan. Jag funderar på om jag ska dra mig till affären en snabbis för att köpa ben&jerry glass, det vore underbart gott! Men det är så fruktansvärt kallt ute så egentligen har jag ingen större lust att gå ut i det kalla, men jag får sätta på mig massor med varma kläder och gå upp till affären.
På tal om kallt, så var jag hemma hos sofia igår som bor i stigslund och när klockan började bli mycket och dags för mig att dra mig hemmåt vela jag inte gå ensam ända till strömsbro, så då tog jag bussen och jag tog halv ett bussen som inte kom förns fem över halv, jag stod där i det snöande vädret och det blåste och det var jätte kallt, och dum som jag var hade jag bara skin jacka och en tun tröja under, när jag kom hem hoppade jag in i duschen snabbt och värmde mig, det var länge sen jag frös så där pass mycket fy...
så nu ska jag tänka på att sätta på mig varm jacka, hals duk och vantar när jag ska gå ut så man slipper vara fryssen, det är bland det värsta med vintern även fast vintern är vädlig mysig årstid att få sitta inne med vänner och mysa med filmer och tända ljus.


IDOL Anna

jag har precis duschat, och nu ska jag börja ta tag i att klä på mig, jag sitter här i bara trosor och tröjja, men det är som sagt så otroligt skönt att bara vara. Jag skulle egentligen åkt till J men jag är så fruktansvärt trött att jag inte orkar, men vi ska ändå ses senare ikväll så det är ingen större fara .
Jag har precis kollat massa klipp på youtube på Anna Bergendahl och gud vad arg jag är att hon fick lämna idol, men samtidigt ska hon vara stolt över sin insatts, för hon har vart otroligt duktig och hon har en av de vackraste röster jag har hört. Hennes bästa kompis som fick äran att låten var tillbringad till henne ska vara stolt, det var otrorligt fint de hon sjöng igår.
Nu ska jag klä på mig kläder, jag tror det för bli tights och någon skön stickad tröja kanske? det visar sig.

KRAM BRITTA


Godmorgon

Godmorgon alla glada! Hoppas att ni sovit skönt! det har jag gjort, länge och skönt. Jag vakna precis, jätte skönt att få sova tills jag vakna!
Idag är det Lördag och jag her inga speciella planer inför kvällen förutom att min bror John och hans tjej Sofia med hennes familj kommer till oss på middag, men efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Det visar sig.
Hoppas att ni kommer få en kanon lördag!
Nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och bara mysa i lugn och ro.
Många kramar britta

Jag och min älskade jessica K när vi har dans show

Sovdags

Jag är fortfarande fast limmad framför datorn även fast mina ögon vill blunda och sova. Men så blir det alltid för min del, att jag loggar in på msn och så börjar jag skriva med vänner och så fastnar jag helt enkelt. Det är trevligt att sitta uppe och ha lite lungn musik i bakgrunden och bara sitta.
Jag tänkte att jag skulle ha ringt jessica nu, men med tanken på att klockan börjar bli mycket så avstår jag och provar istället imorgon och hör efter hur hennes kväll var! jag hoppas att hon hade det kanon trevligt med hennes pojkvän och familj. Nu är det sovdags för min del innan jag somnar.

Och på tal om ingenting så är det Inte lång tid kvar nu till våran dans show, jag blir så glad av tanken! Jag längtar.
God natt alla underbara


Helkväll

Hej bloggen, jag har precis kommit hem från mina kusiner, det blev att jag stannade där hela kvällen, det var otroligt mysigt!
det börja med att vå åt massor med god mat och efterrätt, sen kolla vi självklart på IDOL och jag letade efter jessica i publiken men jag såg henne inte, däremot såg jag min snygga vän filip!
Jag tycker Alice var duktig ikväll, bra kämpat!
Sen emellan den långa pausen, skjussa min bror john mig och sofia in till stan för att hyra film på hemmakväll, vi hyrde en väldigt märklig drama film, den var bra, men slutet var knepigt, jag kommer inte ihåg vad den heter nu men något med " det sista offret" eller något liknade.
Innan vi startade filmen kollade vi på röstningen då Anna åkte ut och jag är fortfarande förvånad, jag trodde det skulle bli johan som skulle få lämna men det blev anna, det är synd för jag gillade henne mycket, men det är som det är och inget kan göras åt. Sedan kollade vi på filmen och mös med kakor och coca-cola.
Sen tog jag halv 1 bussen hem. Jag har haft en rikigt mys fredag tillsammans med släkt och vänner.
Imorgon är det lördag vilket innerbär att jag ska sova så länge jag bara kan och njuta resten av dagen av ledigheten.
Nu ska jag snart börja dra mig till sängs för att sova.
Hoppas ni haft en bra kväll allihopa.
MÅNGA KRAMR

Jag älskar låten!

jag har fastnat för låten if i were a boy så otroligt mycket, den är så härlig att skruva upp volymen och bara njuta av!
En ny favorit att lysnna till, speciellt en sådan bra dag som Fredag är den otroligt bra att lyssna på!  jag blir så glad!


Äntligen!

Äntligen är det helg och jag har kommit hem från en runda på stan med vendela och gugge, det var mer än trevligt! vedela och jag såg igår en jätte fin silvrig klänning på VILA som hon tänkt att ha på nyårsafton, då det ska vara silver tema! snyggt! så vi sprang in där för att prova den och den satt jätte fint tycker jag bara att hon skulle behövft en storlek mindre som inte fans! det var otroligt synd men förhoppningsvis kommer den in igen!
Det var trevligt att gugge följde med också! härlig kille!

Jag har precis gjort mig klar för att fira kusin Matilda, jag har på mig svarta stumpbyxor, svart linne och en vit högmidje kjol. Så nu väntar vi bara på att bror John ska komma för att hämta upp oss.
Ikväll får jag se hur jag gör, antingen blir jag kvar hos min bästa Sofia eller så blir det andra planer, hm..
Idol blir det i varje fall!

Hoppas ni får en kanon bra fredags kväll allihopa! Njut av helgen!
Ta hand om er.
KRAM BRITTA

underbara fredag

hej bloggen!
jag har precis kommit tillbaka till klassrummet från biblioteket där jag var med martina, elin och ulrika, rikigt härliga tjejer det där!
Nu sitter jag och bara väntar på att tiden ska gå snabbare för att få åka hem och njuta av helgen! underbart!
jag skrev precis sms till min bästa jessica som snart ska åka iväg till stockholm för att ikväll gå på idol, jag blir så avundsjuk, hoppas ni får en kanon kväll!!

Ha en fortsatt bra dag, jag skriver igen senare. Puss och Kram
BRITTA

Godmorgon

Godmorgon Härliga fredag!
Jag gick upp unge fär kvart över sju, jag har precis gjort mig i ordning, nu ska jag försöka att få i mig lite nybakt bröd som hasse vart och köpt på morgonkvisten! jag hoppas jag kan få i mig något!
Min buss går tio i 8, så jag måste börja röra på mig för att hinna som sagt äta lite m.m
Jag skriver senare igen!
Hoppas ni kommer att få en toppen fredag!
Sköt om er, många kramar britta

Skönt med en värmande dusch

Sådär, nu har jag kommit ut ur en skön värmande dusch, nu ska jag snart börja dra mig till sängs för att sova. För varje dag nu dom senaste dagarna har jag gått och lagt mig alldeles för sent, jag känner av på dagarna speciellt eftermiddagarna att jag inte har fått den sömn jag behöver, så idag ska jag så fort som möjligt krypa ner i sängen och sova.
Jag skriver igen imorgon, fredag!! underbart!
Hoppas ni kommer att sova skönt och drömma en massa bra drömmar. Godnatt
Kram BRITTA

Emma och jag


Kom fredag, kom!

jag har precis kommit innanför dörren efter att ha vart på brynäs matchen som slutade 2-2 med förlängning. Det  var en rolig match måste jag säga! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha riktigt varmt och länge, jag blir fryssen så fort jag går ut nu när det börjar bli så här kallt, och jag är ändå den som aldrig har frysit förut men nu hela hösten har jag frysit enormt, jaja, jag ska i varje fall ta en skön dusch!
Jag kollade snabbt  igenom garderoben vad jag kan tänkas ha imrgon och jag tror det blir svarta lite hög midje jeans och under det blir det en kräm vit tröja, jag gillar som sagt att göra mig lite extra fredagsfin, för då får man den här härliga känslan tillbaka av att det är helg, så det ska jag passa på att känna imorgon.
Nu väntar den varma duschen på mig. Jag skriver senare. Hoppas ni haft en bra Torsdag allihopa!
KRAM BRITTA

Jag och tommy i Stockholm.

Hockey

hej igen!
Det blir att jag följer med på hockey matchen, det ska bli trevligt! Bara det att jag är så fruktansvärt trött, men jag hoppas på att det går över lite nu när jag kommer ut och gör något än att bara sitta hemma.
Så nu ska jag börja fixa i ordning mig lite, jag har ett par svarta jeans, ett randigt linne och en svart kofta och stövlar till det!
Imorgon är det fredag och jag blir alltid lika gald över tanken! jag ska först gå i skolan sen ska jag åka hem för att göra mig i ordning för att gå till min otroligt söta kusin matilda som ska ha släkt kalas, sen efter jag vart där blir det som vanligt att jag sitter bänkad framför tvn och hejjar på alice i idol!
Jessica min bästa, som jag alltid kollar med ska nu åka dit imorgon så jag är avundjsuk på henne och hennes pojkvän! men väldigt roligt för dom:)

Jag skriver igen senare!
Ha en toppen kväll. puss och kram BRITTA


haha!

Hemma

Hej bloggen! Nu är jag hemma igen!
vi fick som sagt sluta tidigare än  tänkt, så runt halv fyra gick vi ifrån sista lektionen, skönt! Sen gick jag med vendela till stan, det blev bara en snabb visit, vi sprang in på Gina, där hon hängt undan en tröja, den var jätte finoch satt som en smäck, så det köpte hon! sen orkade jag inte gå så mycket mer för jag var så hungrig, så jag tänkte att jag skulle ta bussen hem och det gjorde jag också! men på väg till bussen så träffa vi på malin,  en väldigt söt tjej! vi stod och prata med henne en stund, sen börja klockan bli mycket så det var dags för mig att gå iväg till bussen, då stannade vendela kvar och gick lite till med malin! :)

Nu ska jag Äta någonting med min mamma, sen frågade tommy om jag hade lust på att följa med på brynäs matchen, så jag ska tänka lite på saken, så får vi se om jag följer med eller inte! det vore roligt, jag tycker om att kolla på hockey live, sist hade jag och johanna det väldigt trevligt, det blev inte att vi kollade mycket på matchen men vi hade det väldigt trevligt ändå! Om jag går idag,då ska jag kolla ordentligt! Sen tycker jag att det är roligt att det går så bra för jocke, jag är otroligt glad för hans skull att det går så pass bra, även fast han dock bara är reserv, men det måste vara en härlig känsla ändå bara att få vara med!

Hoppas ni får en bra fortsatt torsdag! Många kramar britta


Sofia, jag och Amanda

Sådär ja

Nu har jag bytt klass rum och har näthandel med nacy!
Jag har ingenting att göra så jag sitter inne på facebook och läser bloggar!
Hon sa precis att vi skulle få sluta snart ,unge fär halv, istället för klockan tio över fyra! det äralltid  skönt att få sluta lite tidigare än vanligt.
Vi hörs senare bloggen! ha det jätte bra allihopa, sköt om er.
KRAM BRITTA

Novell

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrev imrose, men jag hade det väldigt jobbigt med att gå upp, jag var så fruktansvärt trött så jag tog mig inte tid till att skriva, då jag även hade bråttom till bussen.

Men nu skriver jag igen! och jag har svenaka lektion, vi håller på med att skriva noveller, det är väldigt roligt tycker jag. Jag skriver om en händelse som jag var med om för ungefär två år sedan, då jag fick beskedet av att min mamma fått en tumör och blivit väldigt sjuk.Jag skrev om hur det var att få beskedet och om hur det gick med väntan på operation och sen skrev jag också hur det är idag med henne.  Jag blev äntligen klar med den nu och det käns skönt,så nu ska jag bara lämna in den och se vad min lärare har att säga, jag hoppas att hon kommer gilla den!

Nu ska jag gå iväg för att byta klass rum, det är även sista lektioen vilket är underbart. direkt efter jag slutat ska jag ner på stan en sväng , jag och några tjejer i klassen! mysigt!
Så jag skriver igen när jag är hemma. Hoppas ni haft en bra torsdag!
Imrogon är det fredag! underbart!
Många kramar BRITTA


Filmmys

jag ska lägga mig under täcket med massor med kuddar och burra ner mig med en bra film.
Sen ska jag föröska att somna tidigare ikväll än vad jag gjorde igår då jag pluggade till cirka 1 inatt. Först ska jag också kolla vad garderoben har att erbjuda mig imorgon, vad jag kan tänkas ha, jag tror jag ska bära antingen jeans och en tröja eller tights och en tunika, det visar sig!
Så imorgon skriver jag igen!
Ha en fortsatt bra kväll och hoppas ni får en bra dag imogon.
KRAM BRITTA

Kom underbara helg

Imorgon kan man äntligen säga, att imrogon är det helg igen!
Veckorna går lika snabbt som vanligt och jag klagar inte!
Jag ser fram emot den här helgen och hoppas den blir bra som jag tänkt mig! Vi i min klass har små planerat att ha antingen klassfest eller en film kväll med skräck filmer, och en massa popcorn och godis! men ingenting är bestämt så jag ska höra med klassen imrgon om hur vi ska ordna upp, det vore roligt att få ihop alla underbara personer i klassen!
Sen ska jag även fira min söta kusin matilda som fyller år! det ska bli trevligt!
Sen kanske jag hinner med att träffa dig också? det vore mer än trevligt ...
jaja, jag ser fram emot helgen iallafall.

många kramar britta strandberg

från våran förra klass fest, mer än trevligt!


Lugg eller inte?

Jag kollar igenom foton från förra hösten och vintern då jag hade lugg, och jag saknar det, så jag funderar på om jag ska klippa det igen. Jag ska då klippa den längre än vanligt så jag både kan ha den sne och rak. Jag tycker det är väldigt fint med lugg, det ramar in ansiktet, även fast en del av ansiktet försvinner. Men jag ska tänka mer på saken så visar det sig om jag klipper lugg eller inte. Jag vill ha en förändring helt enkelt. Jag färgade dock tillbaka håret mörkt och jag är nöjd och trivs med det. Men jag trivdes även väldigt bra i det mer ljusa håret, så jag tror att jag kommer att färga tillbaka de lite mer ljusa nyanserna till sommaren, för nu på vintern tycker jag att jag passar bättre i mörkare hår, då jag slipper färga på färga utväxten. Så som sagt visar det sig. Det är alltid roligt med förändringar!


härlig bild på mig från thailand


Favorit bloggare


Jag har börjat läst blondinbellas blogg från grunden och jag är fast, jag kan inte sluta läsa. Jag har gått in på hennes sida någon gång då och då men inte rikigt fastnat för den, men nu läser jag den varje dag. Jag tycker att hon skriver på att bra sätt och hon har mycket att säga. Jag gillar framåtriktade männsikor som visar framfötterna och göra stora framsteg för att vara så pass ung. Jag uppskattar männsikor som vågar säga vad de tycker och tänker till en viss del, det får inte bli för mycket, men som vågar stå upp för var dem tycker, vad jag menar är att man inte alltid kan säga precis hur och vad man tycker, för det kan såra en annan, men till en viss måtta tycker jag det är väldigt bra att männsikor säger saker och ting som de tycker är posetivt och negtivt och det tycker jag att isabella gör bra! så hon har blivit absolut en av mina favorit bloggare!
Kenzas är också en blogg jag följer varjde dag och jag gillar att läsa det hon skriver då hon vart ute på saker, tex resan till hennes pojkvän i grekland, hennes resor till alla konsärer hon gör för att kolla på tokio hotel m.m, så kenza är också en av mina favoriter, absolut! 


kram britta


Du är en del av mig

Nu har jag precis kommit inann för dörren och stängt ut det kalla vinter vädret med snö och kyla! skönt att komma in!
Jag var som sagt och fikade med min bästa jessica, det var otroligt mysigt att sitta och prata om allt och ingenting med en toppen tjej! du förgyller min vardag.Du är en del av mig.
Vi fikade på coffeehouse, men vi hann även med en sväng på stan, jessica köpte några söta par örhängen,sen tog vi bussen åt varsinna håll och åkte hem. Tusen tack för ikväll söta!

Jag kommer hem och min bror john var hemma, det var också roligt att se honom igen eftersom att det inte alls blir lika ofta nu längre, för att han flyttat hemmifrån, men det är så mysigt när han kommer lite då och då!
Jag kommer in på mitt rum där det ligger en choklad julkalender på min säng som mamma köpt tidigare idag!så mysigt, jag fick verkligen jul kännslan! men i år ska jag inte äta upp alla bitarna på smma gång som jag gjorde förra julen, jag tror jag hade tre-fyra julkalendrar under samma jul, men som sagt älskar jag choklad och jag kunde inte motstå, men i år ska jag försöka att ta rätt bit på rätt dag :)
Nu ska jag hoppa in i duschen,för jag blev fryssen ute i den kalla vintern. Men jag skriver igen senare! ha en bra kväll.
KRAM BRITTA


Hemma

Hej bloggen! Nu är jag hemma igen etter en ganska lång skol dag, provet gick sådär men det känns helt okej, och jag hoppas att det stämmer!

På sista lektionen fråga min underbara vän jessica om jag har lust att ta en fika med henne, och visst har jag det nu när jag äntligen är pluggfri och det är kallt och trist väder ute, då finns det inte  något som är bättre än att sitta med en bra vän på ett mysigt cafe inne i stan. Så det ska jag göra idag, så därför har jag lite bråttom nu då min buss går prick fyra, så jag ska ta och fixa till mig lite innan jag går ut i det kalla igen!
Det blev en snabbis det här, men jag skirver igen när jag kommer hem!
Hoppas ni haft en kanon dag. och ha även en fortsatt bra onsdagseftermiddag!
Imorgon är det torsdag och det gör mig jämt väldigt glad med tanken på att det snart är helg och ledighet,underbart!

Puss och kram BRITTA

Trött

Godmorgon allesammans!
Idag har jag haft en liten sovmorgon, ungefär en timme extra, så idag fick jag sova lite längre än vanligt vilket var viktigt eftersom att jag pluggade till ungefär klockan 1 igår, fy...
Men nu är jag uppe och min buss går om cirka 10 minuer, så jag måste snart börja gå ut till det kalla vädret.
Idag har jag på mig blåa jeans och en vit vanlig tröjja, väldigt enkelt men ändå fint och skönt. Till det har jag stövlar och skin jackan åker även på den med, eftersom att min vineter jacka är för varm än så länge.
 
Jag skriver igen under dagen så hoppas jag att ni alla kommer att få en bra dag! Ta hand om er.

KRAM BRITTA


Hallon te och mysig filt runt om kring mig

Så! nu har jag gjort mitt hallon te, varmt och mysigt!
jag sitter även här med en stor skön filt runt om kring mig, för jag har vart så fryssen hela dagen,usch! men nu är det betydligt bättre, skönt!

Jag tänkte bara säga att jag känner mig glad :)
Jag ska snart också gå och lägga mig, så jag säger godnatt nu till er alla, så hörs vi imorgon!
Sov skönt allihopa och hoppas att ni alla får en kanon dag imorgon.

kram britta

Lägger ifrån mig boken en stund

Sådär, nu har jag suttit konsentrerad ett bra tag, så nu får det vara nog en stund. Jag börjar bli trött och vill hälst gå och lägga mig, det vore underbart!
Men jag får lov att vara uppe en stund till för att göra ett bra resultat morgon,som jag tror inte ska vara några större problem, men vi får se helt enkelt, det visar sig!

Nu tror jag att jag ska gå iväg och göra iordning lite gott hallon te.
Ha en fortsatt bra kväll.
Många kramar Britta


Dansen, det allra bästa i mitt liv!

Jag kom precis hem från träningen. Dansen är absolut det allra bästa i mitt liv!, det är mycket med showen nu och det gör att det blir hårda träningar, vilket är toppen bra, absolut och jag tycker att det är det roligaste som finns, men idag var jag inte på topp, från början var jag i form, men sen blev jag allt tröttare och tröttare och det gjorde mig slarvigare in i det sisa, väldigt dumt gjort av mig, och så klart ångrar jag varje gång jag inte tar i tills det säger stopp, men idag var inte det inte rikigt min dag. Men jag vill att min absolut bästa tränare emelie ska veta att jag uppskattar enormt mycket att hon ändå står ut med mig när jag blir trött och grinig på mig själv när det inte går som jag vill.
Sen när jag är på väg till bussen för jag ett väldigt oförvänat sms, jag blir självklart väligt väldigt glad men det blev förvirrat för min del.

Imorgon har jag som jag sa tidigare termin prov i Tyska, vilket jag måste sätta igång att plugga nu. Så jag skriver igen om en stund.
Hoppas ni haft en toppen dag allihopa!
Många kramar BRITTA

Haha bilden är på mig och min bästa amanda från göteborg resan!


jag blir varm i din närhet


Som jag har skrivit tidigare, så finns det en person, som när jag varje gång ser, blir jag varm och till mig din närhet, du har något speciellt.
Dina ögon är bland det vackraste jag vet.

Tisdag

Klockan är snart halv 8 och jag klev upp för bara en stund sen, det var skönt att få sova lite längre än vanligt.
Bussen går tio i 8, så nu klär jag på mig, fixar och donar mig lite granna.
Jag tror det är så att min klass och de två "vanliga" handels klasserna ska åka till Dragon Gate idag på studiebesök,eller om det var nästa tisidag, jag är inte säker,men jag hoppas det är idag, det vore trevligt att få komma bort en sväng från skol arbetet just nu.
Idag har jag på mig, tights, en brun aktig stickad tunika och stövlar till det!

Som jag sa tidigare igår, kommer jag inte att hinna skriva något förns ikväll, då jag kommer hem runt nio tiden någon gång, men så fort jag är hemma skriver jag igen!
Hoppas ni får en kanon dag!
Många kramar från BRITTA

Försöker att konsentrera mig

Jag sitter igen med Tyska boken öppen för att ännu en gång kolla igenom allting en extra gång, för imorgon kommer jag vara borta hela dagen, först skolan,sen hinner jag inte hem emellan innan dansen börjar, så imorgon kommer jag inte vara hemma förns klockan 9 någon gång, och då ska jag absolut plugga en sista gång, men det är bara bra om jag sitter nu och försöker mitt bästa, men konsentrationen börjar försvinna, för det finns så mycket annat jag kommer på att göra när det egentligen bara är undanflykter, jag känner mig själv väl, och hälst vill jag bara gå och lägga mig nu och sova, vad skönt det vore, men samtidigt vill jag få bra på provet så skolan måste gå i första hand.
Men det här ska nog gå väldigt bra, jag ska göra mitt allra bästa, något mer går inte, så får vi se vart det leder, och förhoppningsvis blir det bra resultat.

Tillbaka med blicken på temaformer,gloser och verb!
Vi hörs imorgon. Sov så gott och ta hand om er.
KRAM BRITTA

Jag i mysiga Thailand

21:10

Hej igen alla glada!

Jag kom precis in efter att jag gått med Amanda en bit på vägen, det var mysigt att hon kom förbi en sväng, vi gick först till konsum för att handla gotta sedan gick vi tillbaka hem till mig och satt oss i min säng och kika på film och pratade, mysigt.
Amanda är en tjej jag är enormt tacksam över att ha i mitt liv, för gud så bra hon är på alla sätt och vis, hon är förstående, pålitlig,omtänksam , ja, hon är allt jag begär av en vän! jag är glad att jag har henne och jag hoppas att vi kommer att dela många fler minnen än vad vi redan har. Du har stöttat mig i alla lägen, även vid den svåraste tiden i både mitt  och ditt liv, efter det ,vet jag att vi klarar allt.
Jag älskar dig gullfia.

Nu ska jag gå iväg och packa gympa kläder inför gympa passet vi har imrogon iskolan, sen ska jag även kolla vad jag kan tänkas ha på mig imorgon! Jag tror det blir vanliga svarta jeans och en tröjja till det!
Hoppas ni haft en toppen dag.
Hej så länge.
KRAM BRITTA

Jag och Amanda


Det får räcka för stunden.

Äntligen har jag pluggat det viktigaste grunderna inför provet som är på onsdag, i som jag sa tidigare tyska, det ska handla om allt från glosor och grammatik till tidsuttryck. Vi får se hur det går, men det känns bra, men just nu stänger jag igen böckerna och skickar iväg ett sms till Amanda och hör om hon börjar blir klar med sitt pluggande, och det är hon, men hon skulle först äta mat och sedan komma, så nu sitter jag här och väntar på att min härliga ska komma och måndagsmysa med mig!

Innan hon kommer tänkte jag om jag ska kika på inspelad film från skolavslutingen i nian som jag började kolla på igår lite smått innan träningen, så jag tänkte att jag ska sätta mig i mitt vardagsrum med mamma och kika klart på det. Det är alltid roligt att se gammla filmer sen man var liten men även från äldre dagar!
Jag skriver igen om en stund. 

Gammal bild på syster Anna, bror John och jag.
Många kramar BRITTA


Hemma

Hej nu är jag hemma igen efter en trött skol dag, men som tur var gick även denna måndag fort! härligt!

Jag klev på bussen som skulle gå in till stan, men när jag kommer fram och ska ta upp mitt busskort så kommer jag på att Vendela lånat det tidigare under dagen, så det var bara att backa ur och springa efter henne som precis skulle börja cykla, men jag hann på henne och jag fick mitt busskort och små sprang tillbaka till bussen för att hoppa på och försöka mig på ett nytt försök men då kom jag ändå inte med, för då var det fullt, så där fick jag stå och vinka till sofia och emma som skratta glatt inne i bussen! haha
Men lika fort som jag hann tänka kom en ny buss som tog mig in till stan, där jag sen mötte upp tjejerna igen! det gick bra tillslut.
Sedan bytte jag buss i stan för att ta elvan som går hem till mig, där mötte jag oskar och jesper, gamla klasskompisar från högstadiet, det är alltid roligt att se dom! trevliga killar!
Så nu är jag entligen hemma och bänkad framför datorn med både plugg och mat. Nu vill jag plugga så fort jag bara kan för att sedan gå till affären med min bästa A för att som vanligt handla gotta och mysa, jag tror vi blir hemma hos mig ikväll! det var ett tag sen jag och hon var hemma hos mig så det ska bli mysigt. Jag tror vi ska kolla på antingen tv eller en film, det visar sig, mysigt vilket som!
Nu ska jag försöka att konsentrera mig på mina tyska studier, så jag skriver igen senare.
Ha en fortsatt bra eftermiddag!

Härlig bild på Amanda som snövit och jag som askungen
många kramar BRITTA

Datorkunskap

Hej bloggen!

Nu sitter jag här på datorkunskapen med söt Johan brevid mig. Otroligt gullig kille!
Det är sista lektionen vilket är jätte skönt. Så nu hoppas jag på att vi blir släppta lite tidigare än vanligt så jag kommer hem snabbare :)
jag skriver igen senare när jag är hemma. Ha en fortsatt bra dag.
Massor med kramar från BRITTA

trött

Idag är jag väldigt trött, fy, jag vill bara hem och mysa med en bra film och en massa godis, det vore underbart. Men efter skolan blir det av, för då ska jag hem till A och kika på film och köpa godis så då får jag vänta till dess och stå ut med de få lektioner som är kvar. Jag har ARL nu, sen har jag bara matte och datakunskap kvar, och dom lektionerna brukar gå väldigt snabbt så här i slutet! så nu hoppas vi på att dom gör det idag med.

Nu måste jag gå tillbaka till arbetet jag håller på med vilket är instuderingsfrågor till de kommande provet vi ska ha i just ARL som kommer att handla om Projekt och företagande.

Vi hörs senare under dagen! hoppas ni har en bra dag allihopa! sköt om er.


KRAM BRITTA


Godmorgon

Godmorgon!
Ännu en bra natt, inga mardrömmar eller hemsk heter. Skönt. Jag känner att jag fått sovit ut, vilket är bra när det är dags för skola igen, men att det är måndag gör mig trött igen. Men måndagar går fort ändå,så jag hoppas denna också gör det!
Idag har jag på mig svarta tights, höga svarta knä strumpor, vit tunika, svart kofta,svarta stövlar och skin jacka till det, skönt men vanligt,inge speciellt!
Nu ska jag gå till badrummet för att fixa iordning mig lite i håret m.m
Vi hörs under dagen. Ha en bra måndag allihopa! sköt om er!
KRAM BRITTA

Sofia,Johanna,Jag och Amanda

Sovdags

Nu börjar det dra ihop sig och jag ska dra mig till sängs för att sova. Men först tror jag att jag ska sätta på någon film som barnen i bullerbyn eller något liknade att somna till, det är skönt med filmer man inte alltid behöver tänka så mycket i, bara njuta av att få komma tillbaka i världen av att känna sig liten. När jag hör barnen i bullerbyn tänker jag genast på mitt eget namn, det är nämligen så att jag och min syster Anna är döpta efter just barnen i bullerbyn, ni kommer väll ihåg? så den var absolut en av mina favorit filmer som liten, för extra roligt var det ju när man "själv" var med i filmen.
jaja så nu iallfall tänkte jag ligga och kika på den innan jag somnar.
Vi hörs imorgon bloggen.

Hoppas ni kommer att sova skönt inatt allihopa, för det ska jag försöka att göra. Jag hoppas jag får ännu en natt utan hemska mardrömmar.
Sov gott och sköt om er!
Godnatt kramar /BRITTA

Det där lilla extra

När jag ser dig så är det något som pirrar till i mig, dina ögon är något alldeles speciellt, din blick har något,  jag inte kan släppa den. Det bästa som finns är när killar inte vet om att de ser bra ut, eller vet om och vet om, men inte visar det, det är det finaste jag vet. Den oskyldiga blicken,men ändå så vet du precis hur du ska göra. Du vet exakt hur du ska göra, på ett bra sätt och jag gillar det. Du har det där lilla extra!


Hemma

Sådär, nu är jag hemma igen efter både ett långt danspass, sen även en tripp till Jessica.
Träningen gick bra och danserna börjar att sitta,skönt.
Hos jessica kollade vi på ensam mamma söker och åt choklad som är vårat bästa. Det var mysigt att få göra något annat än bara åka hem så här på en söndags kväll då jag som sagt bara väntar in skolan...

Nu ska jag gå iväg för att göra mat. Vi hörs senare. Ha det bra.
KRAM BRITTA

Carro,sandra och jag :)

Mystiskt

Efter turen till valbo hann vi även med att svänga in till kyrkogården där jag hälsade på gammel mormor och gammel morfar. Vi satt i några fina lycktor med ljus. Det är något mystiskt med kyrkogårdar och gravar, väldigt fint och levande men ändå är det så tyst.

Nu ska jag ta bussen för att träna, jag har fått ihop alla kläder jag ska ta med som förslag också!
Sen efter träningen så undrarde min bästa J om vi skulle hitta på något och det vill jag gärna,så vi får se vad vi hittar på, jag tror vi bara ska köpa lite gotta och kika på tv eller någon bra film. Mysigt på en söndagskväll.
För söndagar är ingen höjdare tycker jag. Jag väntar bara på att den nya veckan ska börja och att vi ska ta nya tag.
Men förhoppningsvis går denna vecka lika fort som alla de andra veckorna har gjort, det är väldigt skönt, än att tiden står still.
Vi hörs senare!
Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll.
kram britta


Tutt Chock

Nu håller jag på att kikar igenom min dans garderob, och gud så svårt det är att hitta det jag känner mig både fin och säker i, för det har hänt en gång då jag dansa en show dans och mitt linne åkte ner under bröstet och mitt bröst hoppa ur min bh och det är en situation jag inte vill vara med om, att höra killar från publiken skrika "kolla brittas bröst hoppar ut" Nu så här efterråt kan jag skratta gott till det, men i ögonblicket var det inte roligt ska jag tala om, men jag slutade inte dansa för det, utan jag snurrade och hoppade mina steg som vanligt men försökte smidigt att dra upp bhn och linnet så bra jag bara kunde, och jag fick mycket beröm efter, av att jag inte sprang av scenen utan gjorde mitt bästa av situationen. Så i allafall nu denna show vill jag vara säker på alla kläder och känna mig trygg i det jag har på mig.
Men som sagt är det otroligt svårt när man ska ha linnen och tunna klädesplagg, för vad som hälst kan hända. Men jag ska prova att dansa med några utav kläderna och se efter hur det går, om det blir några tutt chocker eller om det går galant : )

Mormor kom ner och fråga om jag har lust att följa henne ut till valbo en sväng och det tackar jag ja till och följer med! Så nu skriver jag antingen innan träningen igen eller efter, det visar sig.
Annars en ännu gång önskar jag er en underbar dag .
Många kramar B.s


God Morgon

God morgon alla glada!

idag vaknade jag precis kvart i tolv, skönt att få sova ut lite längre än igår, jag vaknade som sagt uppe på vinden i min otroligt sköna säng där uppe, jag har sovit riktigt skönt denna natt också, skönt!
Jag kom ner och möttes av mamma och min bror John i köket, jag trodde dem andra hade åkt hem, men dom var bara ute på en promenad runt golfen, det var tur för självklart vill jag säga hejdå och trevligt att träffas m.m men det kommer jag att hinna, så det var ingen fara! :)

Idag har jag träning klockan 4, som ska bli jätte roligt, för nu är det ca 3 veckor kvar så nu blir det hård träning och vi ska även ta med kläd förslag till några av danserna vilket man blir ännu mer peppad till, när man har kommit så långt att välja ut stil och kläder! Så nu ser jag fram emot det enormt mycket!

Jag skriver igen senare under dagen!
Ha en fin dag. 

KRAM BRITTA


Trevlig kväll med bra männsikor

Sådär, nu är jag hemma efter en trevlig kväll med bra männsikor.
Vi gick först på Brynäs matchen då brynäs vann med 2-1,bra! men jag och Hanna pratade väldigt mycket så jag kan inte påstå att jag såg mycket, men det var bara mysigt, sen bar det av ut för att äta, det blev kungshallen, gott!

Tänkte berätta lite om vem killen som kom är, han heter Marcus och är väldigt trevlig! så det är inga problem alls, jag tycker bara det är trevligt med nya männsikor! :)

Det blev även en bowling sväng, dock vann marcus, men jag kom tvåa! härligt!
Nu ska jag kila iväg för att vara lite social med vårt fin främmande.

Ha en underbar fortsatt trevlig lördagskväll! 

                                                         En blid på mig, vendela och emma,härlig!

MÅNGA KRAMAR BRITTA

Lördag

God morgon bloggen. Inatt har jag sovit otroligt skönt och drömt en jätte bra dröm, jag som brukar ha förmågan att drömma hemska drömmar ofta, så det var skönt att få slippa det inatt : )

Jag har precis vaknat av att mamma knackade på dörren och sa att jag måste börja dra mig upp för att hinna göra mig lite i ordning innan dom kommer...
Så nu sitter jag här och faktiskt är lite smått nervös.

Idag ska vi gå på Hockey matchen Brynäs - Frölunda, och efter matchen ska vi ut och äta, trevligt! jag får även träffa Hanna idag igen som också ska med, mer än mysigt!
Nu ska jag äta lite brunch och städa lite i rummet mitt, innan dom kommer och ska ta över mitt rum, medans jag får ta ett rum på vinden!  men det är ingen fara! det är mysigt där uppe så det gör mig inget.

Jag bloggar igen senare och berättar mer om hur det går.
Ha en bra lördag så hörs vi igen om ett tag! Sköt om er allihop!

Många kramar BRITTA


Jag saknar allt som har med dig att göra

När jag kollar igenom gamla fotoalbum, bilder på datorn, kollar igenom nedskriva sms, röstklipp, alla tusentals bilder långt bak i mitt huvud, kan jag inte längre ljuga för mig själv, Saknar jag dig?. När alla minnen dyker upp när jag ska sova, alla skratt jag skrattat med dig, alla tårar jag gråtit med dig, alla hemligheter jag delat med dig, vart tog de vägen? Saknar jag dig? Endless summer, kommer du ihåg?
 
Tiden går och man provar på nytt,  men varför jämnför jag fortfarande?
Det känns långt borta nu men ändå så nära, jag vet ju precis var jag har dig? jag vet allt om dig, vart tog det vägen?
Det finns så många frågor som jag hoppas få svar på en dag. Men nu är det tiden som bestämmer.
Jag saknar dig.


Ovanlig situation

När jag märkte att min bästa J hade somnat, kände jag att jag också började blir trött och ögonen vela blunda, så jag tog mig själv till bussen för att åka hem. Och nu är jag hemma bänkad framför datorn och filmen the last kiss, en mysig film med mycket kärlek,otrohet och besvikelse, den passar mig perfekt, jag gillar den typen av filmer.

När mamma och Tommy berättade i veckan att det ska komma tre personer till oss och bo här, vilken en av dom är en kille på 16 år, som ska sova i mitt rum? blev jag lite förvånad och undrade genast hur detta ska gå till? ska jag ta hand om honom nu? haha. jag hoppas att han är en trevlig kille som är lätt att prata med, så det slipper bli en massa pinsama situationer, men det ska nog gå kanon tror jag! vi får se imrogon när dom kommer, men en ovanlig situation blir det. Jag ska berätta hur det har gått imrogon.
Nog om det.
Jag har haft en lungn och skön fredag med bra männsikor, Tack för ikväll!

Nu ska jag kika vidare på filmen, jag hinner kanske skriva ett till inlägg senare, men om inte så hörs vi imorgon allihopa, ha en fortsatt bra fredagskväll.
Många kramar Britta



IDOL mys

Alice har sjungit sin låt och hon gjorde det rikigt bra måste jag säga!
Jag tycker att kvällen hittils inte har vart rikigt så bra som jag förväntat mig, men alice gjorde rikigt bra ifrån såg, Bra Alice!!

Jag sitter hemma hos jessica i Sätra och myser med ben&jerry glass och en massa godis, ett rikigt fredagsmys helt enkelt.
Hanna och jossan vad som sagt hemma och åt middag tidigare ikväll med oss, det var trevligt. Vi ska även träffas imrogon då vi ska gå på brynäs matchen tillsammans och sedan gå ut på någon resturang och äta med våra familjer och vänner, jag tror det blir en kanon kväll!
Nu tror jag att det börjar dra ihop sig och att reklamen är slut, och anna som ska sjunga, så nu ska jag springa tillbaka och kika vidare!


KRAM BRITTA

i love you í do

Jag har fastnat för låten I love you I do, med Jennifer Hudson, gud så bra den är och vad glad man blir av den!
Låtar har så många minnen, vad mycket jag kommer på när jag lyssnar på en speciell låt, det kommer upp så många tankar och känslor när jag lysnnar på vissa låtar jag inte hört på länge, ibland är det både jobbiga kännslor men oftast mysiga stunder och händelser man förknippar med låten och det gör jag just med denna låt, bara bra minnen!

Ikväll är det IDOL igen som gäller, vi ska sitta bänkade framför tvn och hejja på Alice som vanligt, det ska bli roligt att få se gänget igen och jag tror jag har hört att som ska framträda med  en soul låt och duett idag, spännande!
 
Så nu funderar jag på om jag ska dra mig bort till affären för att köpa lite gotti att ha under kvällen, kanske Ben&Jerry glass också! Mmm

mysig bild på mig och Amanda från våran göteborgsresa!



kram Britta

Lucia och talangjakts träffen gick toppen!

Jag glömde bort att skriva om hur det gick på Lucia och talang träningen, det gick kanon bra!
Lucian gick bra det lilla vi hann med innan jag och tre andra tjejer lära dra oss ut till rocklådan där de andra tjejerna som ska vara med i vårt medley väntade, vi började med att prata ihop oss om låtar och hur vi ska lägga upp det här, det verkar kunna bli en super kul grej, vi kom med både bra och roliga låtförslag så jag tror och hoppas på att det här kommer att gå hem till  våra kära skol elever som publik :) Nu vill jag bara öva öva öva på det jag ska sjunga, men vi har dock inte bestämmt vilka låtar vi ska välja ut av alla vi har i förslag, så det får vänta!

Nu ska jag hjälpa Tommy med någon fin dukning!

 
KRAM BRITTA

Jag börjar räkna ner dagar

Jag kom precis hem från skolan och vi fick sluta betydligt mycket tidigare än tänkt, skönt! Jag tog bussen hem och stötte där ihop med michalea, hon går omvårdnad och berättade att hon just nu har APU och jobbar på ett äldreboende, där hon måste jobba helger!!! stackarn. Jag tyckte synd om henne nu när hon sa det, för helgerna behövs som sagt nu när det är mycker runt omkring skolan och för hennes del jobbet.


Det slog mig idag att det inte alls lång tid kvar tills ZOULZ dansshow, jag är rikigt peppad och längtar tills showen otroligt mycket som äger rum den 7/12 alltså om bara några veckor, så nu börjar jag räkna ner dagar. Showen kommer att äga rum på spegeln i centrala Gävle, det är gratis för ungdommar under 18. Vi håller nu på att träna för fullt och det ska bli rikigt roligt att få visa upp en ny changer nämligen disco, det är ingen stil våran grupp har dansat tidigare så det ska bli spännade med en första gång och det känns bra, det är roligt att dansa den slags av dans måste jag säga, Der är alltid roligt med något nytt! 

Massor med kramar
BRITTA



Redovisning

Hej bloggen!

Nu är den stora redovinsningen över och det gick bra tycker jag.
Jag var först ut vilket gjorde mig självklart lite nervös men jag har aldrig haft problem med att stå framför männsikor så det var ingen större fara, jag är nöjd.
Nu har vi rast i tio minuter och sen fortsätter vi med de redovisningar som är kvar. Sofia har också redosvisat om sitt ämne " inköpare" det gjorde hon kanon bra även fast hon var  fruktansvärt nervös,  jag tyckte hon vad duktig!

Jag träffade Johanna på skolan tidigare idag och hon berättade då att hon ska komma hem till mig ikväll, för att fira Tommy ( min halv pappa ) då han fyller år imrogon. Det ska blir mysigt att äta lite mat och bara mysa med hon och hennes mysiga familj. Så jag hoppas att jag får komma iväg från skolan lite tidigare än kvart i fyra då jag slutar i egentligen, men eftersom att vi nu har redovisningar av våra projekt kommer vi inte att påbörja något nytt idag så då håller vi tummarna på att dom släpper iväg oss så fort redovisningarna är klar. Då ska jag skynda mig hem och njuta av den efterlängtade helgen,skönt!

Vi hörs senare, kram

BRITTA


Försäljning och Service

Jag har nu lektion1, försäljning och service, vi håller på med att texta i programmet Publisher, det går bra och det är ganska roligt. jag är dock väldigt trött efter att gått upp så tidigt imorse men som sagt så är det värt på fredagar. 

Klockan tio över tio ska jag och min vän caroline från min klass gå iväg till rocklådan på skolan för att prata om lucia och sen ska jag stanna kvar för att få veta mer om hur det blir med talangjakten jag skrev om igår. Så nu hoppas jag på att min röst kommer att hålla hela vägen fram, för just nu är den inte till sin fördel utan jag har vart hes och haft ont i halsen i ett par dagar, men idag är det betydligt bättre så jag hoppas den håller nu när jag ska börja sjunga igen.  

Nu måste jag fortsätta med textingen. jag skriver igen senare under dagen och berättar mer hur dagen har gått med både lucia,talangjakt och redovisning.

Många kramar Britta Strandberg


Äntligen Fredag

Nu är det äntligen Fredag igen och ännu en vecka har gått. Det finns en extra glöd i mig som gör att jag orkar ställa klockan lite tidigare än vanligt och gå upp tidigare och göra mig  lite extra fredags - fin. Det är underbart att kliva upp på morgonen och känna att det bara är några timmar kvar till helg, det behövs nu.

Nu ska jag gå iväg och se efter vad garderoben har ett erbjuda idag, jag tror det får bli svarta strumpbyxor, vitt linne och en svart högmidje kjol på det. Jag ska också försöka få i mig frukost vilket jag inte får vanligt, men idag dagen till ära har min "låssas" morfar vart och köpt nybakat bröd, så det tackar vi och tar emot och jag tror och jag hoppas jag får i mig någonting, ny bakat bröd är bland det godaste som finns, bara inte direkt när man kliver upp ur sängen.  

Hoppas ni får en underbar Fredag
Vi hörs senare, Ha en bra dag!


KRAM BRITTA


21:51

Filmen är slut och den var lika bra denna gång. Jag har även hunnit med att duscha, vilket var skönt så nu har jag på mig min sköna sovtröja och myser framför datorn och bloggar lite när jag ändå har tid till att ta det lungt och bara vara, för nästan varje dag nu dom här veckorna efter lovet har vart fullproppat med prov och läxförhör, så det har inte gått en dag utan att jag åkt hem och direkt satt mig med antingen glosor eller något annat.
På tal om skolan har jag en redovisning i imorgon då jag har gjort en Power Point om handel och ekonomi på högskola, jag känner mig rätt säker och tycker själv att jag har fått ihop fina bilder, i allt man gör kan man förbättra något så vi får se imorgon vad lärararna har att säga! hoppas på det bästa!

Nu ska jag börja dra mig till sängs och kanske leta fram en till mysig film..
Vi hörs imorgon. Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Kram Britta

Beautiful Disaster

Nu sitter jag här igen men en massa onyttig mat, kebab med pommes och dricker cola, inte bra inte bra, men dock väldigt gott!
 jag sitter och kollar på  youtube när våran alldeles egna IDOL alice från Gävle sjunger den otroligt fina låten Beautiful Disaster av Kelly Clarkson! alice gör den på sitt egna sätt och det gör hon enormt bra, jag var och kikade på IDOL gänget för två veckor sedan då det var shlager tema i IDOL! jag tycker Alice har gjort bra ifrån sig varje vecka och jag tycker att hon är den som hållt sig jämn hela vägen, de andra är också fantastiskt duktiga men nästan alla har gjort ett eller flera mindre bra framträdanden, medans Alice har vart dutktig både röst mässigt och scen mässigt varje gång.
Sen är även snyggingen Robin B en av mina favoriter, han utvecklas för varje vecka och kämpar på och det utmärks av honom speciellt att han vill det här jätte mycket! sen hans utsida är underbar, jag gillar hans blick, Mmm... 
Nu ska jag sätta mig i min säng med massor av kuddar och filtar och mysa med den gamla filmen Mean Girls som jag sett ungefär hundratrettioelva gånger men den är fortfarande rolig så det får bli ännu en gång:)

kram / B


Talangjakt

Idag i skolan fick jag ett sms där det stod att jag var anmäld i skolans talangjakt som ska hållas sista dagen i skolan och det ska bli roligt tycker jag, för vi är några tjejer på skolan som tycker om att sjunga så det vore väldigt roligt om vi skulle hitta på någon bra låt tillsammans och göra ett bra framträdande! så imorgon någon gång under dagen ska vi träffas och prata ihop oss om vad vi kan tänka oss att göra, så nu hoppas jag att vi kommer att kunna bestämma något vi ska göra för jag älskar att sjunga och det skulle vara kul att få göra något ihop med andra tjejer som är duktiga. För det vore tråkigt att inte ha någon talangjakt, så jag hoppas att det inte bara är vi som ställer upp utan någon annan där ute också! Vore ju kanon kul!

Nu ska jag gå iväg och laga mat. Ha en toppen kväll.

Kram Britta S

Allra första inlägget

Ja nu har det gått ett tag sen det slog mig att jag ska börja blogga, och ja, inte förens nu så tar jag tag i detta och gör mig ett förtsa inlägg här i min nya blogg.

Jag tänkte börja att berätta lite om mig själv. Jag heter Britta Strandberg, jag är 16 år och bor i gävle. Jag går i  första ring på borgis i gävle och jag går handel med inriktning turism och resor, vilket jag gör för att jag är väldigt intresserad av att resa och mitt mål här i livet är att bli flygvärdinna och sedan utbilda mig till pilot.

På min fritid dansar jag i en dansgrupp som heter ZOULZ ( www.zoulz.se )
 Vi är 3 elever men vi har också tränaren emelie som är med och dansar i våra shower. Jag dansar street,show och jazz. Dansen är en stor del av mitt liv och tar där med mycket tid av min vardag, men jag hinner även med andra saker som att umgås med underbara vänner, gå på stan och shoppa, ta mysiga fika kvällar vilket jag och min nära vän jessica (jessicaeekebrinkk.blogg.se) är väldigt bra på, vi försöker att hinna med det  så ofta som det bara går, jag älskar att sitta och prata.
Ja vad mer ska jag säga, nu kommer jag inte på så mycket mer att berätta om mig själv, men det kommer att dyka upp fler saker om mig med tiden skulle jag kunna tro, men jag hoppas att ni kommer att gilla min blogg och fortsätta läsa! jag kommer att skriva om allt som faller mig in att skriva om!

kram Britta  


RSS 2.0