Du får inte

Du får inte - med Sonja Alden är så otroligt fin och sån otroligt bra text, den påminner mig om så mycket. jag älskar den.

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.





så otroligt fin


Imorgon imorgon imorgon

hej bloggen, jag sitter nu här fast limmad framför datorn igen och kollar ut genom fönstret och tänker hur mörkt det verkligen är ute...fy, nu behövs lite mera snö som lyser upp, just nu känns klockan som mitt i natten.
jag har iallafall hunnit med att vara på stan med mina goa vänner amanda och josse, när jag kom satt dom och åt god lunch inne på nian då jag gick dit och gjorde dem sällskap. sen gick vi länge länge på stan, josse åkte dock hem för att åka på träning. Men amanda och jag fortsatte våran tur och hon hittade lite allt möjligt, köänning, örhängen m.m, fint! sen kom hennes underbara mamma som också gick med oss en sväng. mysigt.
jag längtar tills imorgon

nu är jag hemma igen och är faktiskt lite smått hungrig så nu ska jag gå och se vad mamma har att erbjuda eller kanske vi kan gå ut och äta någonstans? vore gott.
hoppas ni har haft en bra dag!
puss och kram britta

sov hos vendela

jag har precis kommit hem från vendela.
igår var vi först och fikade nere på stan med jessica och emma sen gick jag och vendela hem till henne,då vi va hemma i någon timme innan vi tog cyklarna för att åka ner på stan till jeppe, där några trevliga människor var, det var trevligt, förutom att vi gick in på facebook och såg att fanny hade blivit magsjuk och vendela vart med  henne i två dagar innan, ack ack, vendela blev självklart  skräckslagen och var liv rädd för att bli magsjuk när det nu är nyår imrogon och hennes mammas stora fest, typiskt, men vi åkte hem senare och det blev ingen magsjuka för varken hon eller mig, peppar peppar ta i trä!

nu är jag som sagt hemma och skulle gentligen tagit ett bussen ner till stan igen med amanda och josse, men när amanda ringde satt jag fortsatt bara i trosor och bh i sängen, varken duschat eller ätit, så jag bestämmde att jag antingen ska ta tre två bussen eller om jag över huvudtaget ska dra mig ner, det visar sig, det kan vara roligt att få göra någonting idag iallafall.
hoppas ni får en kanon dag, dagen innan nytt år! ta vara på detta 2008 nu!
ta hand om er.
kram brittta

nyårs planer

god morgon bloggen!

jag har precis vaknat och det var underbart att få sova ut så länge jag behövde, rikigt skönt!
idag vet jag inte vad som väntar, men jag hörde av mig till min skrutt m, och hörde om hon hade lust att hitta på något senare under dagen, vilket jag hoppas att hon vill, jag kan bara inte få nog :)

kvällen hos jessica igår var jätte mysigt och vo planerade lite om nyår och vi.har nu bestämmt att vi ska vara hemma hos henne och laga fin middag och sedan sjunga abba singstar och bara mysa innan vi åker vidare på fest! då låter trevligt tycker jag och jag ser fram emot kvällen, att få ha på mig mina nya fina nyårskläder. klänningen är svart med volanger,tub topp, väldigt snygg! sen under det har jag svarta strumpbyxor, och över en liten svart päls jacka, och till det antingen röda eller svarta pumps, jag har inte rikigt bestämmt mig, det är faktiskt rikigt snyggt att det bara är svart också men det kan även vara rikigt snyggt med lite färg på skorna kan jag tycka, det visar sig helt enkelt! jag ska försöka att inte glömma ta kort när jag är redo för kvällen, då lägger jag upp bilden här! och självklart under kvällen ska kameran vara framme en hel del!


nu ska jag dra mig in i duschen!

hoppas ni får en kanon dag ute i kylan allesammans!

puss och kram britta


01.51

min kväll har jag tillbringat med jessica och bippen i sätra hos jessica, det har varit mysigt!
på bussen på väg dit träffade jag på min kära  släkting alexander shalin, och några av hans vänner, trevligt!
jag och jessica bestämmde att jag skulle hoppa av bussen vid ica för att handla gotta vi skulle ha under kvällen, men när jag närmar mig ica ser jag att det självklart är stängt eftersom att klockan då var nästan kvart i tio, och jag tänkte självklart inte längre än vad näsan räcker, jag skickade helt enkelt iväg ett sms till jessica och berättade då att ica var stängt och satt därmed kvar på bussen två håll platser till, då jag eftre några minuter får svar tillbaka och det står att nattinatti har öppet och då var det bara vända och gå tillbaka, vilket var kallt och obehagligt,mörkt och läskigt, fy jag gillar inte att gå själv ute när klockan börjar bli lite senare. men det gick bra och jag mötte upp jessica och hennes bipp, vi köpte lite gotta och gick sedan hem igen.

nu sitter jag och läser igenom olika bra bloggar jag gillar, men det är dags att börja stänga av för att sova nu. klockan rinner iväg och börjar redan närma sig två.
imorgon är det måndag och det är alltid skönt att sova så länge man bara vill på egentligen en vardag. underbart!
hoppas ni haft en bra kväll och gjort något roligt. jag kan tänka mig att många har sett junior vm, även jag, faktiskt har kikat lite granna. kul!
jag tänker på dig syster, och jag hoppas du får en kanon flygning till thailand ikväll, jag älskar dig.

sov så gott och ta hand om er!
pussss britta



nu eller aldrig


mamma mia!

Jag har precis kommit hem från stan, det var mysigt. när jag kom hem hade mina kära mamma vart och köpt pizza som jag nu precis har ätit.
idag är jag väldigt trött och skulle gärna kunna somna en stund, men istället för att sova har jag tänkt att sätta på mamma mia filmen och bara mysa framför tvn.
jag stressade hem från stan för att mamma sagt att så fort jag var hemma skulle vi ut till släktingar i utvalnes men ikke sa nicke, jag stressade hem i onödan och kunde därmed stannad med mina go töser på stan ett tag till. jaja, ikväll vet jag inte vad som väntar, det visar sig, jag har lust att göra något men just nu är jag som sagt så pass trött att jag bara vill ta det lugnt hemma med lugn och ro innan jag bestämmer något.
hoppas ni har haft  en bra och rolig helg och får ett fortsatt bra lov! det ska jag försöka att ha, njuta av ledigheten som består och bara leva helt enkelt, imorgon ska jag sova ut så länge jag bara kan, vilket jag inte gjort senste dagarna då jag ställt klcokan på halv 9-9, halv 8-8, när jag åkt både till valbo och till stan med min skrutta malin, det har vart värt det, för gud så underbart det har vart att haft dig hemma, som jag sagt tidigare så trvis jag i din närhet och jag älskar umgås med dig, vi skrattar, pratar och vi har så himmla roligt tillsammans tycker i varje fall jag. haha!

nu ska jag klä av mig mina stela jeans och krypa ner i min super sköna morgonrock med täckerunt om kring mig och kika på världens härligaste musikal film, mamma mia!
ta hand om er.
pusss britta 



     nu eller aldrig


valbo stan valbo stan

god kväll bloggen.
igår tillbringade jag min dag med malin, vi var ute i valbo i väldigt god tid, haha nio bussen till stan härifrån strömsbro, det tror jag att jag har berättat redan kanske... jaja, kvällen tillbringade vi hos malin i forsby med sköna männsikor, mycket trevligt måste jag säga! vi tog det lugnt, kollade på film åt en massa gotta m.m
idag var jag ut till valbo igen med malin och hennes ur söta vän casandra från leksand, super trevlig tjej! jag hittade skor,klänning,tröja. sen åkte vi in till stan och tog en fika, mysigt. prata och skratta!
nu är jag hemma och gör mig iordning för att ta sju bussen till sätra, hem till min älskling jessica, jag saknar skruttan min nu så mycket, det visar sig vad vi hittar på för något, det blir lugnt.
hoppas ni får en underbar lördags kväll allihopa!
många kramar britta


malin min skrutt

hej bloggen.
jag och malin har precis kommit hem från stan.
min dag startade klockan halv 8 då jag klev upp och började att göra iordning mig för att ta bussen in till stan klockan 9, på stan hoppa jag på ettan där malin satt, vi åkte ut till valbo för att hon skulle köpa en ny telefon, hon hitta dock ingen telefon men jag gick däremot in på gina och hitta min päls som jag länge kollat på men vart lite osäker, men som jag nu ska   ha över min klänning på nyår, väldigt fin. sen efter att gått och kollat en sväng gick vi till bussen för att åka in till stan för ett nytt försök, och där hittade hon sin efterlängtade mobil, det var bra att du hittade den vännen, annars hade jag fått gått med en sur malin, vi åt även mat inne på nian, pasta som var så gott! efter det gick vi och köpte choklad och tog bussen hem till malin där jag nu sitter, men jag ska snart åka vidare hem igen, för att äta fin middag uppe hos kära mormor som bor en trappa upp, efter det har jag och malin bestämmt att vi fixar iordning oss tillsammans och myser för att sen ta en sväng in till stan för att fika på den nya waynes eller något annat mysigt fik, det visar sig helt enkelt, vi håller tummarna på att det är öppet över huvudtaget, fia vill vi också ha med, så vi ska höra av oss till henne när hon kan tänkas vara hemma från kb. det blir mysigt och jag ser fram emot kvällen, efter vi förhoppningsvis suttit och fikat och pratat så länge vi bara kan så kanske vi åker vidare någon annan stans, men det blir lungt. det visar sig som sagt. jag trivs något enomrt när du är hemma malin och det är så roligt att umgås med dig igen, jag är självklart väldigt glad för dig att allt går bra borta i borås, absolut, men hälst vill jag ha dig här hemma nu när man påminns hur mysigt vi har det!
imorgon ska jag till valbo igen med min skrutt, för att kika vidare eftersom att vi direkt åkte därifrån idag, haha.
senare imorgon kväll ska jag träffa min underbara vän jessica för antingen en fika eller något annat mysigt, emma följer nog också med, underbart!

nu ska jag börja klä på mig stövlarna och jackan för att traska iväg till bussen och hemma väntar gggod mat.
ha en fortsatt bra dag och kväll. 
KRAM BRITTA

torsdag

Jul afton var underbart, vi var bara här hemma och åt en massa god mat, kolla på kalle anka, åt godis och öppna jul klappar, mer än underbart! jag fick väldigt mycket fina klappar och jag är jätte nöjd.
idag vakande jag ungefär halv 1, jag klev upp och börja direkt med att färga mitt hår, vilket behövdes verkligen nu, skönt.
Nu ska jag äta lite mat och sen börja göra mig iordning för att åka till släktingar då pappa kommer och hämtar mig runt tjugo i tre, det ska bli trevligt, efter jag har vart där har jag inga planer, men det dyker upp något roligt skulle jag kunna tänka mig.
imorgon ska jag till valbo med kära malin, det ska bli jätte mysigt, det ser jag fram emot gumman, att få göra något med dig nu när du väl är hemma.
hoppas ni alla hade en fin och mysig jul och får en fortsatt underbar jul!!
ta hand om er allihopa.
många kramar britta


hemma

Nu är jag hemma igen. jag var som sagt på stan tidigare idag, jag handlade mina egna jul klappar som jag ska få av pappa, det blev nyårsklänningen och väska till det och en massa mer, jag hittade även en jätte söt klänning till min 6 åriga lilla syster Tilda, som hon ska få av pappa. jag träffadce också på min bästa jessica och hennes bippen, jag gick med dem en sväng innan pappa hämtade mig och skjussade hem mig, då jag började direkt att klä granen både hemma och hos mormor, mysigt. vi försökte oss också på att göra något slags jul godis som vi brände sönder, så det blev inget mer med det, men kncäk och kolor och vanligt godis har vi massor utav vilket är tur!
Nu ska jag duscha och tvätta håret, skönt. sen får jag se om jag ska värma ännu en kopp varm glögg, jag tycker det är så gott och så mysigt att dricka så här när det är jul.

jag önskar er alla en rikigt god jul.
många kramar britta

underbart

igår vakanade jag halv fyra av att min pappa ringde och tur var det, jag skulle nämligen möte amanda och sofia på stan vid sju, jag vela ha lite tid för att fixa och dona innan jag skulle åka iväg i allafall, när vi kom ner på stan hyrde vi tre filmer och köpte hur mycket godis som hälst, det blev två kilo och hundra tjugo kronon haha! Sen tog vi bussen till malin för att börja laga maten innan våran söta skulle komma hem runt halv elva tiden, vi lagade tacos, och när hon kom hem åt vi maten direkt och våran fin middag var färdig efter allt prat och skratt ungefär halv 1, då satt vi oss i soffan och började kolla på en film, en rolig, efter det en skräck, fy...
efter det var klockan ungefär halv fem-fem, då var klockan så pass mycket att vi inte orkade se en till film, då gick vi och lade oss i mallans föräldrars stora säng, där vi låg och prata och prata, även när vi sov, både jag och malin kan prata på bra i sömnen, malin  börja skrika något med någon ylva, hon som brukade vara med oss?! hahaha, och vad jag hade sagt var det ingen som kom ihåg idag...
det var hur som hälst så underbart mysigt att få träffa dig söta igen, vi saknar dig vännen, det vet du. men detta lov kommer vi kunna träffas och umgås mer än när du var hemma på höstlovet, och tur är det!
nu ska jag traska mig iväg till bussen till stan för att köpa jul klappar till mig själv från pappa, han tycker det är så svårt så han ger mig istället en summa pengar som jag får köpa vad jag vill för, så nu ska jag åka ned och köpa förhoppningsvis en massa fina grejer, bland annat min nyårs klänning som kommer från vila. efter stan åker jag hem och klär granen med mamma och bakar ännu mer jul godis med jul musik i bak grunden. bättre kan det helt enkelt inte bli! jag tycker om julen.

hoppas ni får en underbart mysig jul afton imorgon, så skriver jag igen senare.
många kramar britta

söndag

söndagar brukar vara bland de tråkigaste jag vet, men just den här söndagen blev väldigt väldigt bra.
idag har jag vart hemma med amanda och josse titta också förbi en sväng, mycket trevligt. sen åkte jag, sofia och josse ner på stan med 7 bussen för att fika, det var jätte mysigt.
dagarna går och det börjar närma sig den stora dagen och jag börjar faktiskt få tillbaka lite av den där jul kännslan som senast igår var väldigt långt borta, men nu när snön kom så kommer jul kännslan sakta men säkert tillbaka, och det kanske kan bli en fin vit jul ändå? vi håller tummarna.

Nu är jag hemma igen, och jag är jätte glad. härligt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och njuta av tanken att jag har lov och är ledig, kunna sova imorgon tills jag vaknar och sen göra vad jag känner för, underbart!

hoppas ni alla har haft en kanon helg, min har vart underbar måste jag säga, helt fantastisk.
många kramar britta

Lördag

hej bloggen. idag är det lördag, det var underbart att få sova ut idag. Igår kväll var jag först på jul konsert,vilket var peter jöback, sen efter det åkte jag hem till jessica och bippen, vi kollade på film och mös.
idag när jag vaknade började jg direkt att baka lite jul godis, bland annat knäck, super!
Nu ska jag börja laga lite mat och även hoppa in i duschen.
som sagt är det lördag, och då är det alltid roligt att göra något, så vi får se vart det bär av ikväll, det visar sig.
Hoppas ni hade en bra fredag och får en underbar lördag, njut av lovet nu!!
många kramar britta

älskling och jag

fredag!

underbara fredag! äntligen helg och äntligen lov! det behövs verkligen nu och det känns otroligt skönt att bara kunna få göra det man känner för.
idag började vi med en mysig fika i "hem klassrummet" då vi fick jul must, cola, lusse bullar kakor, godis m.m mysigt! sen gick vi vidare för att se talangjakten vilket var super kul att se, alla var duktiga måste jag säga, linnea, det var bland det finaste jag hört, hejja dig gumman!
sen åkte jag ner på stan och mötte upp jessica för att kika runt och ta en fika som vi alla andra dagar också gör, väldigt trevligt!

Sen även på tal om ingenting, gud vad man kan bli glad av att få höra något så egentligen litet, men som gör en väldigt väldigt glad, jag läste nämligen nyss ett sms, där det stod, "du måste vara det mest absolut vackraste jag har sett." det gjorde min dag mycket gladare! det är kul att höra! jag gillar männsikor som kan säga sådanna saker om man nu tycker det.
hoppas ni får en underbar fredag och en underbar början på ett jul lov!
kram britta

Torsdag och sjuk

hej bloggen.

inatt vaknade jag och mådde inte alls speciellt bra, så idag stannade jag hemma från skolan, idag då det är sista riktiga skol dagen och jag hade även prov idag, inte bra, typiskt. men jag kännde att jag ändå inte skulle kunna göra mitt bästa om jag gick dit och mådde på det här viset, det känns som om mitt huvud ska sprängas och det blir inte bättre av att jag har datorn mitt framför ögonen, så jag ska bara skriva lite snabbt och sen ska jag resten av dagen ligga under mitt täcke och bara ta det lugnt och vila så jag kan gå till skolan imorgon då det är samling med klassen för lite fika m.m sen är det också talang jakt vilket jag inte vill missa så nu håller jag tummarna på att jag blir bättre tills imorgon då det även är jul lov, underbart!! jag ser fram emot det här jul lovet något enomt och jag tror det kan bli ett kanon lov.

nu ska jag gå iväg och göra te.
hoppas ni alla mår bra.
ha en fortsatt bra dag.
puss och kram britta

jag som lucia i skolan

sov morgon till tjugo i ett, underbart!

hallå!
idag hade jag sov morgon till tjugo i ett, underbart skönt!
sen åkte jag till skolan för två lektioner, tyska och turism vilket gick bra.
efter skolan gick jag på stan med vendela, det var jätte mysigt, vi åt både mat och hon shoppade jul klappar till sin kära mamma. hon köpte även två par super snygga stövlar, passade henne perfekt!
nu är jag hemma och ska mysa framför tvn då det är bonde söker fru/man ikväll, det är så myyysigt program, haha!
hoppas ni får en fortsatt bra kväll. jag mår dock inte så bra, jag har väldigt ont i huvudet men jag hoppas att det inom kort blir bättre :)
många kramar britta

musik med underbara männsikor

hej bloggen!
Nu är jag på musiken, vi har precis fikat och lyssnat på jul musik, mer än mysigt! jag trivs verkligen med de männsikorna som är här, vi har roligt tillsammans! vi har också bestämmt att vi lucia tjejer ska gå ut och äta nu någon dag på lovet, mysigt!
Lena hade köpt julmust, glögg och massa pepparkakor och ischoklad, gott!
Nu har jag ockås redovisat min egna låt som jag själv tycker blev väldigt fin men det är en sorglig melodi men som också är väldigt fin.
Nu ska jag gå ut till de andra tjejerna som sitter och spelar gitarr och sjunger till, så nu ska jag gå iväg in till dom i köket.
Jag skriver igen senare!
massor med kramar från britta

Nästan fyra timmars lektion väntar

hej bloggen.
idag är det tisdag vilket innebär en av de längsta dagarna i skolan för min del, jag har dock bara fyra lektionen var av en är 3 och en halv timme, musik. det är det bästa jag vet så det spelar ingen större roll att lektionen är så passlång, med dessa underbara männsikor som jag har musik med. idag är det också sista lektionen på musiken så det ska vi inte "fira" men ta vara på, och därför ska vi köpa en massa gotta och äta av våra fyra choklad askar vi fick av banverket när vi var och lussa för dom i fredags. så det  ska bli mysigt. jag vill också passa på att säga när jag ändå skriver om musiken att min musik lärare lena, är bland den bästa människan som finns, gud så hon har ställt upp föross och hon är otrolugt snäll och ödmjuk!

Jag fick även se en person idag, som bara gör mig gladare och gladare för varje dag. Jag blir lycklig när jag ser dig.
Nu ska jag snart sluta datorkunskapen som jag nu har och sen gå ned til bussenför att åka in till stan för att handla som sagt en massa gotta med underbara klass kompisar.
Ha en fortsatt bra dag och så skriver jag igen så snart som möjligt.
många kramar från en glad britta.


förlåt

hej bloggen. förlåt för en väldigt väldigt dålig uppdatering, jag tänkte i varje fall berätta lite kort fattat vad jag gjorde både lördag och söndags.
och jag börjar med Lördag. Då var jag bara hemma, jessica kom förbi en sväng och vi köpte mat vilket blev pizza och kebab, haha gott! vi tog det bara lugt.
Sen i går , söndag, sov jag så länge jag bara kunde, sen städa jag mitt rum lite snabbt och sen senare på eftermiddagen var jag på lucia konsert på konsert huset i gävle, både johanna och frida var med och vad otroligt fint det var! bara det att det var fyra stackran som svimmade, obehagligt. jag är glad att jag fick stå på benen när jag var lucia i fredags.

Nu sitter jag på dator kunskap och ska snart få reda på mitt resultat från förra veckans prov. kul att se!
Nu måste jag tyvärr logga ut från internet och börja jobba och fortsätta i boken.
Jag skrvier igen sen. Ha en underbar fortsatt dag.
många kramar britta!

lucia

hej bloggen. idag är det fredag och den stora lucia dagen är förbi, jag ska börja med att avslöja nu att det var jag som var borgis lucia! det gick precis som det skulle, alla gjorde sitt allra bästa och alla tjejorna var så otroligt fina! gud vad jag tycker det har vart roligt!
Det är som sagt fredag och äntligen IDOL final, jag ska absolut kolla och hålla tummarna och rösta på alice! det vore super kul om hon vann nu när de flästa tror att kevin är klar vilket han kanske är också, men jag tror alice har en chans med, absolut!

Nu ska jag gå iväg för att försöka att få ut mängder med stearin i mitt hår, jag vet inte rikigt hur jag ska göra, men jag tror jag ska ta varmt vatten på det så löser det nog upp lite av det iallafall får vi hoppas!
Ha en fortsatt bra fredag.
många kramar BRITTA

Fixar och donar inför morgon dagen

Hej alla glada! hoppas allt är bra med er! jag mår bra men är väldigt nervös inför morgondagen då lucia ska äga rum, det ska dock bli väldigt roligt! jag fixar det sista nu, kollar så att jag får med mig allt imorgon då jag ska ta sex bussen till skolan, kollar efter så jag har allt med mig helt enkelt.
Jag ska också alldeles strax åka med mamma till affären för att handla något jag kan äta innan vi ska ut och lussa.
jag har så trevligt och roligt med er lucia tjejer, det vet ni! det kommer förhoppningsvis bli en kanon dag imorgon!
jag ska dricka massor med te ikväll så att halsen och rösten är i topp imorgon.
Det är på tal om ingenting också IDOL final imorgon kväll och våran egna alice är en av finalisterna och det är fantastiskt roligt, så det ska jag inte missa.
Hoppas ni haft och får en kanon dag.
Jag berättar imorgon om hur det gick för oss med lucian.
puss och kram britta

hemma

hallå!
Jag har preecis kommit innan för dörren, det snöar som bara den ute och det tycker jag bara är bra nu tills lucia m.m, det är mysigare om det är vitt på marken!
Jag har vart i skolan och sedan haft mys med lucia tjejerna då vi åkte ner på stan först ooch köpte ris till alla kransar, sen åkte vi tillbaka till skolan där vi gjorde kransarna och åt epparkakor och choklad, mysigt! kransarna blev också väldigt fina , kul!
Nu ska jag gå iväg till strömsbro kyrka för att kolla på min söta kusin isabella som ska vara lucia för sin skola i års kurs fem, jag vet att hon kommer att vara underbar som lucia, för gud så söt hon är!
Jag önskar henne nu all lycka till.
Ha en fortsatt bra dag och kväll.
Många kramar britta

Tisdag

hej bloggen!
Idag har jag vart i skolan hela dagen, sen hade jag lucia träning även idag vilket var roligt, imorgon ska vi ha det igen med alla kläder och träna uppställningar m.m ,det ska bli roligt.
Efter skolan tog ja bussen in till stan där jag mötte upp mamma som följde med mig dit jag fixade mina ögonbryn, jag blev nöjd som vanligt och det var skönt att få dem iordning gjorda igen, det var ett tag sen nu. Nu är jag hemma och ska fixa i ordning nästa moment, naglarna.

Sen senare ikväll ska jag plugga, kikap på film ,dricka te och bara mysa.

Hoppas ni haft en kanon dag!

Många kramar BRITTA


Måndag 8 december

Hej bloggen!
Fortfarande krånglar inloggningen för både bloggen och msn, jag vet inte vad det beror på, det funkar lite då och då, men det stängs även ned ibland, men nu hoppas jag att det här kommer att publiseras.
Idag är det måndag vilket innebär att jag vart i skolan hela dagen, vi fick dock ledigt på matten av våran otroligt söta lärare som lät oss åka ner till stan för att välkomna hem Alice, och gud så duktig hon var, så söt!
Sen efter det åkte vi tillbaka till skolan där prov väntade i data, det gick väldigt bra, över förväntan! det är alltid kul!
Efter det, åkte jag ner på stan igen med emma där vi mötte upp jessica, vi gick en stund och jag köpte lite grejer in för fredag,hm...
Sen hann jag även med en tripp till valbo med mamma, mormor och syster yster innan hon imorgon åker tillbaka till göteborg för att sen ha sin nästa flygning till thailand, skönt!

I valbo hittade jag en tröja som mormor köpte till mig, tusen tack!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och duscha varmt och skönt. sen ska jag bara slappa framför tvn och datan har jag tänkt, härligt!

Jag har heller inte på länge lagt upp bilder här i bloggen, men jag ska göra det så fort min kamera funkar igen så jag kan ladda över lite bilder.
Hoppas ni haft en kanon dag och får en fortsatt bra kväll den 8 december, det börjar närma sig lucia mer och mer, och vi tjejer blir mer och mer nervösa! men det ska bli mysigt och något jag ser fram emot.
Imorgon är det tisdag och det innebär att jag ska så fort som möjligt efter skolan ner på stan för att fixa i ordning mina ögonbryn och fransar tills på fredag! härligt!
Många kramar BRITTA


förlåt

hej bloggen.
Jag vet att jag inte skrivit sen i fredags men vet ni vad, jag har försökt och försökt och försökt att logga in men det går inte, väldigt märkligt. Men hur som hälst så kom jag in nu iallafall vilket var kul!
Igår var en ganska lugn dag, men ändå hann jag med mycket! sov länge, väldigt skönt på en lördag vilket jag tycker att man får göra när man är ledig! sen åkte jag och kika på systers dans uppvisning samt gävle lucia, väldigt fint måste jag säga! sen fyllde min kusin alexander 5 år och morbor stefan 35 så då åkte vi hem till dom som också bor i strömsbro på kalas, där blev jag kvar tills min buss gick klockan 9 till jessica K i stan, vi pratade om showen vi hade idag, vi åkte även hem till hennes kill kompis tobbe där det bara var killar, där var vi till ungefär halv tolv då vi tog bussen hem tillbaka till henne! sen åkte jag hem och sov för att tagga till showen jag inte ska vara med i. Så idag har jag som sagt vart på spegeln i centrala gävle från klockan halv 11 och kom hem nu. det var en rikigt bra show och tjejerna var kanon duktiga, toppen bra kämpat tjejer, jag måste säga att det var faktiskt riktigt roligt att få se en gång också, vilket jag förhoppningsvis inte får göra en gång till, men det var roligt en gång, men nästa! då ska jag stå på scenen med mina tjejer! och sen när showen var klar gick vi tillbaka ner till våran loge, där emelie gav oss rosor, du är underbar emelie, tusen tack!
Jag vill tacka för en suveränt bra show och en underbar dag med er zoulz!
Nu ska jag gå och äta min favorit mat som tommy vart och köpt, nämligen thai mat, gud så gott!
Nu hoppas jag och håller tummarna att det inte ska vara några problem med inloggningen sen!
massor med kramar BRITTA

Alice Alice Alice

Nu var det klart vilka som gått till final och det var Alice och kevin! Dom var kanon duktiga ikväll och jag är glad att det är de som är kvar i finalen! jag tycker dock synd om robin, han är väldigt duktig han med!
Det är så roligt för dom och vad glad jag blir för deras skull!

Jag fryser, så jag funderar på om jag ska dra mig in i duschen och duscha varmt. skönt!
Jag har haft en jätte mysig kväll hemma med min kära syster-yster, lungt och skönt!
Hoppas ni har och får en fortsatt toppen kväll!
vi hörs imorgon om inte senare!
puss och kram BRITTA

syster-yster

Nu har jag precis ätit klart men min familj och min underbara syster Anna är hemma, det är så roligt att ha henne hemma igen, synd att hon bara ska vara här tills på tisdag då hennes nästa flygning är, men otroligt skönt att ha henne hemma en sväng iallafall!
Hon har suttit och berättat massa roliga saker från flygningar då passagerare är hopplösa! klagar och klagar, och mammor som byter bajsblöjor i sätet, haha!
Nu ska hon hoppa in i duschen efter att ha kommit direkt från thailan, sen ska vi ta en rutt till affären för att handla en massa gotta, kanske någon god ben&yerry också! gott!
Sen när klockan börjar bli 8, då bänkar vi oss i soffan för att heja och rösta på alice i kvällens IDOL! nu håller vi tummarna för henne, jag tycker hon är värd att få stanna, vore kul att se alice i finalen!

Hoppas ni får en kanon trevlig fredags kväll!
Jag skriver igen sen.
många kramar britta


härliga fredag!

hej bloggen. Äntligen fredag! vad härligt!!
Just nu sitter jag i datasalen med mina bästa, vi kollar runt på fina klänningar till nyår, läser bloggar och bara har det trevligt!
Idag hade jag som sagt lucia träningpå morgonen, men när jag kom till musiksalen, kom en annan lärare ner och berättade att lena inte skulle komma till skolan idag, och då fick vi träna själva, vilket inte blev mycket träning, men mycket prat och det var mysigt, vi har så roligt vi i lucia gänget! toppen tjejer! det är så roligt att det börjar dra ihop sig nu, bara en vecka kvar till det stora! vi håller tummarna på att allt ska gå som det ska och att min fot kommer att kunna gå på!
Idag kommer min älskade syster hem direkt från thailand, då hon flög dit i onsdags och hade sin flygning hem inatt, det ska bli så roligt att träffa henne igen! jag har saknat henne så.
Nu ska jag gå iväg påbörja min julberättelse. Jag skriver igen senre. hoppas ni får en kanon fredag och helg!
Mnga kramar BRITTA


saltkråkan och jul kalendern

jag har precis kollat klart på både saltkråkan och jul kalender. Jag blev sugen på att se en gammal film som jag älskade som liten, det blev saltkråkan och gud så mysig den är! sen kollade jag även på mitt första avsnitt av julkalendern i år, det är kul om man sett några avsnitt iallafall.
Jag blev fryssen medans jag satt i soffan och kikade på det mysiga, så nu tänkte jag ta en varm skön dusch!
Hoppas ni haft en bra kväll.
KRAM BRITTA

hemma

hej bloggen!
Nu är jag hemma efter en ganska lång skoldag men som har gått bra och foten blir bättre för varje dag! härligt!
Vi har haft rikigt roligt i skolan idag måste jag säga! mycket skratt och det är alltid roligt!
På bussen träffade jag Amanda och Sandra, det var trevligt att prata med dom, det var ett tag sen nu!
Idag ska jag bara ta det lugnt, egentligen ska jag göra frågor i handel som ska vara klart imorgon, men min bok är borta, jag tror när jag tänker efter att den ligger i mitt klass rum, så det blir tyvärr inte av idag att jag sätter mig ned och pluggar, utan jag får hjälp av underbara vendela som ställer upp och hjälper mig!
som sagt ska jag ta det lugnt, jag tror jag ska kolla på en bra film, och sedan ska jag även kolla på jul kalendern har jag tänkt, mysigt!
Hoppas ni haft en toppen dag, det har jag haft!
Imorgon är det fredag vilket ska bli mer än underbart, en helg som skulle uppfylla det jag älskar mest och det som är en stor del av mig, showen är nämligen den här helgen! men självklart ska jag vara där redan klockan 11 på söndag och vara med tjejerna i sminket och tagga dem att göra en suveränt bra show och jag ska sitta i publiken och knäppa en massa kort och filma! men som sagt är det här jätte tråkigt och hemskt men det kanske hade en mening? det kanske var meningen att jag skulle skada mig, vem vet, det kanske hade hänt något värre uppe på scenen?
jaja, jag ska ivarje fall vara där hela dagen med min grupp zoulz!

Jag skriver igen senare!
KRAM BRITTA

Mysigt

Nu har jag ätit mat och det var jätte gott, jag kollade också på bonde söker fru, och som jag sagt tidigare så gillar jag det programet väldigt mycket, jag tycker det är så mysigt! jag tyckte dessutom alla de fyra bönderna valde rätt idag! det är roligt att det är en bög med också, jag gillar när mänsikor som är åt andra hållet visar det öppet och inte skäms över den man själv är, jag uppskattar männsikor som är sig själva och inte försöker passa in i mängden utan bara är sig själv.
Nu ska jag bara ta det lugnt, jag ska lyssna på bra musik, klä på mig sköna kläder och bara koppla av, jag har inge plugg att göra ikväll vilket är skönt, så nu ska jag bara njuta!
Ha en fortsatt bra kväll.
många kramar britta

knepigt

Hej bloggen
Idag har jag inte kunnat logga in här, väldigt knepgit...
aja nu skriver jag igen!
Jag har precis kommit hem från en kompis, trevligt!
Idag har det vart fullt upp lär jag säga! först turism prov, sen träninglära, sen var jag på lucia träning efter skolan, då vi gick igenom hur vi ska gå, vart vi ska stå, hur vi ska stå det var jätte roligt! jag längtar nu! det är mysigt med lucia.

Nu har mamma lagat mat till mig, bakad potatis med någon god röra till det! gott!

Men om jag kan logga in senare, förhoppningsvis, så skriver jag igen!
Hoppas ni haft en toppen dag och får en fortsatt bra kväll. Imrogon är det torsdag, vad veckorna går fort! och imorgon ska jag försöka att se julkalendern klockan kvart över sju, det känns som ett måste!

kram britta


Plugg och coca-cola

Hej bloggen, jag kom hem från skolan för en stund sen, jag hade som sagt musik sista timmen med bara bra männsikor och vi hade det mysigt lär jag säga!
Vi hann även med att träna igenom vissa av lucia låtarna ännu en gång!
Sen kom jag hem, då jag åt lite mat och satt mig genst ner, för att börja plugga både tränings lära och europa kartan som jag har prov i imorgon, urk. men något som är både gott och gör än piggare i det tråkiga, är coca cola, det är så gott, så nu sitter jag här och dricker cola  och hoppas på att träningsläran snart börjar sitta någolunda bra.

Nu ska jag plugga vidare och skriva med trevliga männskor!
KRAM BRITTA

härlig bild!  gud så trång min prinsessklänning var, haha jag skrattar
när jag tänker på det!

tisdag

hej bloggen!
idag har vart en lugn dag för mig, först lucia träning som gick väldigt bra, det börjar att närma sig nu! sen hade jag gympa vilket jag självklart inte kan vara med på, så jag och några till av mina vänner satt på bänken och kollade på när dem andra käpade. Sen gick vi och åt mat, och jag kom på att jag hade en stor choklad tomte i väskan som jag direkt tog upp och vi åt upp, den gick åt väldigt snabbt. Nu har jag data, men ingen lärare, skönt. jag sitter och bland annat skriver, kollar runt på facebook och läser andra bra bloggar! trevligt!
Ungefär prick ett, får vi gå här ifrån, då har jag musik i mer än tre timmar, musik är det jag bland annat  det jag älskar mest och tycker att det är jätte roligt, absolut, inte frågan om det, men när det är ett sånt långt pass så blir jag trött och där med okonsentrerad och gör där med inte så mycket på lektionen, men som tur är, är jag klar med det mesta, det jag har kvar är att göra en egen låt som jag  dock har kommit en bra bit på vägen och jag hoppas på att det kan bli väldigt bra! så det är ingen större fara att jag,ullis och carro tar extra långa fika raster ibland!

Nu ska jag dra mig, men jag skriver igen så fort jag kan!
Ha en fortsatt bra tisdag och en bra eftermiddag!
Jag ska också säga att det är betydligt bättre i foten idag och det börjar gå frammåt, sakta men säkert!
KRAM BRITTA

God kväll

God kväll allihopa!
Jag har precis sagt hejdå till min älskade vän jessica, vi har kollat på tv och ätit choklad och myst.
Jag har även hunnit med att plugga en del på som jag s tidigare, träninglära, men för idag får det räcka.
Så nu ska jag hoppa in i en varm och skön dusch och bara njuta av de sköna.
Jg sitter också och lyssnar på den underbara låten med celin dion- where does my heart beat now, den är fantastikt fin och jag funderade på att sjunga den förra skolavslutningen men det bev en annan låt istället, jag ångrar mig nu  efterhand att jag inte sjöng den, för gud så pampig den är! jaja nog om det.
Hoppas att ni haft en kanon dag!
Imorgon är det tisdag och det innbär att jag har lucia träning första lektionen och det ska bli jätte roligt!
Sen har jag även mer än tre timmars musik på eftermiddagen, kul!
Nu ska jag duscha
Många kramar BRITTA

Jag har tänkt att sagt, men glömt...

Jag kom på att jag skulle skriva de här för en dag sen, då mormor kom ner med tidningen och berättade att jag fått en ros i tidningen  av min dans grupp zoulz, och gud vad glad jag blev!
Det stod så här: Dansaren Britta Strandberg som har skadat sig. Vi kommer att sakna dig på scenen. Zoulz
jag vill tacka er tjejer enomt mycket, det behövdes nu när jag inte kan vara med i showen vilket gjort och gör mig galen! jag är så ledsen, men det är bara att försöka att svälja nu och ta det som det är.
Jag ska självklart vara på plats den 7/12 och stötta er både bakom och framför scenen, jag önskar er all lycka till och ni kommer att göra en galet bra show med alla de otroligt bra danserna och dansarna vi har.
Tusen Tack Emelie, Annelie,Jessica och Hanna!

Jessica och jag fullt uppe i en av jazz danserna.


Hemma

Nu är jag hemma efter en lång skol dag, jag har väldigt ont i händerna efter att hoppat på kryckorna hela tiden, det tog mig ungefär 7-8 minuter att gå från bussen hem hit idag, vilket  är mindre än hundra meter! haha fy attan!
Nu är jag hungirg och ska ta och äta lite thai mat som tommy köpt hem, gott!
Sen ska även underbara jessica komma hit en sväng och göra mig sällkskap, jag kan tänka mig att det blir en bra film och köpa gotta och bara mysa. jag ska även hinna med innan dagen är slut att läsa igenom träningsläran några gånger inför provet på onsdag:
Hoppas ni haft en jätte bra dag och en fortsatt bra eftermiddag.
Många kramar britta

Jessica och jag

Måndag

Godmorgon bloggen!
Idag börjar min dag med engelska och jag håller på med att skriva en bookreview. Denna lektion slutar om ca en kvart,skönt.
Efter engelskan har jag egentligen språk,tyska, men vi har ingen lärare denna vecka för att hon är i tysklad på utbytes resa med några elever. Så det blir att jag tar den lektions tiden till att plugga till handles provet jag har efter lunch.
Idag efter skolan ska jag hem för att tränna till ännu fler prov, träningslära, turism, data m.m
Sen ska jag även höra om min jessica vill hitta på något eftersom att det inte blev något igår. Det vore mysigt.
Nu ska jag fortsätta att skriva vidare.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag.
många kramar britta

RSS 2.0